Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Koillistuuli

Parsiuskatu 5, 78300, Varkaus

Tervetuloa meille

Kati Puustinen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen, Ympärivuorokautinen hoiva, Lyhytaikainen asuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2018
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4942783

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Koillistuuli on Varkaudessa sijaitseva palveluasumista ja tehostettua palveluasumista ikäihmisille tarjoava hoivakoti. Lämminhenkisessä ja tunnelmallisessa hoivakodissa on 30 asukaspaikkaa. Attendo Koillistuulessa asukkaat saavat viettää mieltymystensä mukaista elämää viihtyisissä tiloissa, idyllisessä korttelissa lähellä rantaa ja Varkauden pääkirkkoa.
Lyhyen kävelymatkan päässä on kauppa ja muita päivittäispalveluita. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma, jota päivitetään asukkaiden tarpeiden muuttuessa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukashuoneet ovat kooltaan 20m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc-/suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta osa huoneista on muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Attendo Koillistuulessa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Piha-alue on turvallinen ja kutsuva paikka liikkua ja ulkoilla.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteenja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden. Asukkaamme voivat nauttia monipuolisesta virike -ja harrastetoiminnasta mm. ulkoilun ja lenkkeilyn sekä taide- ja kulttuurielämysten muodossa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.3237407,"lng":27.9024678},"content":"<h4>Attendo Koillistuuli</h4><p>Parsiuskatu 5, 78300 </br> 78300 Varkaus </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.3237407,27.9024678' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Parsiuskatu 5, 78300,
78300 Varkaus
Itä-Suomi

Löydä meille