Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Koskipuisto

Koivutie 21, 42300, Jämsänkoski

Tervetuloa meille

Katja Salonen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2016
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 3505

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Koskipuistossa on yhteensä 60 asukaspaikkaa. Henkilökunta läsnä on ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle on omahoitaja ja heille tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista hoivaa

Jokaisella asukkaalla on oma 25m2 huone, jossa WC/kylpyhuone. Myös mahdollisuus pariskunnan yhdessä asumiseen. Asukkaan huoneissa on valmiina sähkökäyttöinen sänky, hygieniapatja ja paloturvalliset verhot, muuten asukas saa sisustaa asuntonsa mieleisekseen. Koskipuistossa asukkaiden käytössä on viihtyisät ja esteettömät oleskeluhuone -ja ruokailutilat, saunaosasto sekä monitoimitilat.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Koskipuiston ideana on houkutella asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistää siten heidän terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua. Kodin pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella suihkulähteen äärellä tai varjossa pergolassa, nautiskella ulkotakan lämmöstä tai vaikkapa ruokkia kaneja tai kanoja. Sisustuksen ja muiden yksityiskohtien materiaaleiksi olemme valinneet luonnonmateriaaleja. Huonekaluissa ja verhoissa käytetään värejä ja aiheita, jotka muistuttavat metsästä, hiekasta tai merestä.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.9256545,"lng":25.170692},"content":"<h4>Attendo Koskipuisto</h4><p>Koivutie 21, 42300 </br> 42300 Jämsänkoski </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.9256545,25.170692' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Koivutie 21, 42300,
42300 Jämsänkoski
Itä-Suomi

Löydä meille