Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Kotisalo

Terveystie 2, 19600 , Hartola

Tervetuloa meille

Mervi Rintamäki, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen, Lyhytaikainen asuminen, Senioriasunnot
Paikkojen määrä
45
Huoneen koko
25-33 m2
Valmistunut
2015
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 407 2141

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kotisalo on Hartolassa sijaitseva hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua eli ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille. Meille voi tulla myös lyhytaikaisesti esim. omaishoitajan vapaapäivien ajaksi. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on asukkaittemme tukena ja apuna ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Kotisaloon pääsee asukkaaksi Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän myöntämällä palvelusetelillä tai itsemaksavana asiakkaana.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Attendo Kotisalon asunnot ovat kooltaan 25 - 33 m2, ja asukkaat saavat sisustaa asuntonsa itse mieleisekseen. Kotisalossa on myös viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue ulkoiluun. Laadukkaat ateriat Kotisaloon takaa Attendo Kaislan keittiö Sysmässä, jossa kokit valmistavat ikäihmisille sopivaa ja maittavaa kotiruokaa ammattitaidolla. Ruuanvalmistuksessa otetaan huomioon myös asukkaiden yksilölliset toiveet, alueen ruokaperinteet sekä juhlapyhät.

Suunnittelemme päivittäiset aktiviteetit ja muun toiminnan asukkaidemme toiveita kunnioittaen. Mahdollistamme päivittäisen mahdollisuuden osallistua kanssamme säännölliseen ja monipuoliseen viriketoimintaan asukkaidemme kiinnostuksen mukaan.

Kotisalossa on tarjolla myös vuokra-asuntoja seniori-ikäisille joko itsenäiseen asumiseen tai haluamiensa palveluiden kanssa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.58989,"lng":26.02132},"content":"<h4>Attendo Kotisalo</h4><p>Terveystie 2, 19600 </br> 19600 Hartola </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.58989,26.02132' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Terveystie 2, 19600 ,
19600 Hartola
Itä-Suomi

Löydä meille