Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Kotisalo

Terveystie 2, 19600 , Hartola

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
45
Huoneen koko
25-33 m2
Valmistunut
2015

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaPäivi Riutta

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 407 2141

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kotisalo on Hartolassa sijaitseva hoivakoti, joka tarjoaa palveluasumista ja tehostettua palveluasumista ikäihmisille sekä lyhytaikaista hoivaa helpottamaan muun muassa omaishoitajan arkea. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on asukkaittemme tukena ja apuna ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Kotisaloon pääsee asukkaaksi Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän myöntämällä palvelusetelillä tai itsemaksavana asiakkaana.

Asuminen

Attendo Kotisalon asunnot ovat kooltaan 25 - 33 m2, ja asukkaat saavat sisustaa asuntonsa itse mieleisekseen. Kotisalossa on myös viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue ulkoiluun. Laadukkaat ateriat takaa oma keittiömme, jossa kokkimme valmistavat ikäihmisille sopivaa ja maittavaa kotiruokaa ammattitaidolla. Otamme ruuanvalmistuksessa huomioon myös asukkaiden yksilölliset toiveet sekä alueen ruokaperinteet.

Suunnittelemme päivittäiset aktiviteetit ja muun toiminnan asukkaidemme toiveita kunnioittaen. Mahdollistamme päivittäisen mahdollisuuden osallistua kanssamme säännölliseen ja monipuoliseen viriketoimintaan asukkaidemme kiinnostuksen mukaan.

Kotisalossa on tarjolla myös vuokra-asuntoja seniori-ikäisille joko itsenäiseen asumiseen tai haluamiensa palveluiden kanssa.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.58989,"lng":26.02132},"content":"<h4>Attendo Kotisalo</h4><p>Terveystie 2, 19600 </br> 19600 Hartola </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.58989,26.02132' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Terveystie 2, 19600 ,
19600 Hartola
Itä-Suomi

Löydä meille