Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Kuninkaanhaka

Kuninkaanhaanpiha 2, Pori

Tervetuloa meille

Eija Rannikko, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Senioriasunnot
Paikkojen määrä
66
Huoneen koko
21-39m2
Valmistunut
2020

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kuninkaanhaka on uusi, 2020 valmistunut koti ikäihmisille Porin keskustassa. Tarjoamme sekä ympärivuorokautista hoivaa, että kevyempää senioriasumista ikääntyneille, jotka haluvat helpottaa elämäänsä kotiin tuotavin palveluin. Kuninkaanhaassa asukas saa turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle asukkaalle. Päivittäisen toimintamme kulmakivenä ovat arvokas vanhuus ja mielekäs arki. Pyrimme säilyttämään asukkaiden arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Kuninkaanhaka on asukkaittensa koti, jossa eletään jokaisen omannäköistä arkea.

Asuminen

Yhteisöllistä elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 21m² huone, jossa on peruskalusteet ja WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Osa huoneista on mahdollista yhdistää myös kahden hengen huoneeksi, meille on siis mahdollista muuttaa myös pariskunnan tai sisarusten. Yhteistiloissa ruokaillaan, seurustellaan ja vietetään yhteistä aikaa.

Senioriasunnot sijaitsevat talon ylimmissä kerroksissa. Senioriasunnoissa kotinasi on oma 30-39 m2 asunto, jonne voit ostaa tarvitsemiasi palveluita mielesi mukaan. Kerroksien yhteisiloissa on mukava avata naapureita ja viettää yhteistä aikaa. Kodin keittiössä valmistuu terveellistä ja maukasta kotiruokaa ikäihmisten ravitsemussuositukset huomioiden.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Arki Kuninkaanhaassa on asukkaittensa näköistä. Arkea rytmittävät monenlaiset mukavat ohjelmat. Ulkoilu, musiikki, elokuvaillat, lueskelu ja yhdessäolo kuuluvat elämään kuten kotona asuessakin. Asukkaan sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Toivotamme myös asukkaiden läheiset ja omaiset mukaan kodin arkeen ja juhlaan.

Kuntouttava toiminta

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti Attendo Porinhelmi ja Attendo Kunninkaanhaka
Minna Ollila
puh. 041 731 3950
minna.ollila2@attendo.fi

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.479658,"lng":21.811678},"content":"<h4>Attendo Kuninkaanhaka</h4><p>Kuninkaanhaanpiha 2 </br> 28130 Pori </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.479658,21.811678' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kuninkaanhaanpiha 2,
28130 Pori
Länsi-Suomi

Löydä meille