Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Kuninkaanhaka

Kuninkaanpiha 2, Pori

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Senioriasunnot
Paikkojen määrä
66
Huoneen koko
21-39m2
Valmistunut
2020

Tervetuloa meille

AluepäällikköTeemu Peltomäki

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kuninkaanhaka on Poriin 2020 valmistuva koti ikäihmisille. Tarjoamme sekä ympärivuorokautista hoivaa, että kevyempää senioriasumista ikääntyneille, jotka haluvat helpottaa elämäänsä kotiin tuotavin palveluin. Kuninkaanhaassa asukas saa turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle asukkaalle. Päivittäisen toimintamme kulmakivenä ovat arvokas vanhuus ja mielekäs arki. Pyrimme säilyttämään asukkaiden arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Kuninkaanhaka on asukkaittensa koti, jossa eletään jokaisen omannäköistä arkea.

Asuminen

Yhteisöllistä elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 21m² huone, jossa on peruskalusteet ja WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Osa huoneista on mahdollista yhdistää myös kahden hengen huoneeksi, meille on siis mahdollista muuttaa myös pariskunnan tai sisarusten. Yhteistiloissa ruokaillaan, seurustellaan ja vietetään yhteistä aikaa.

Senioriasunnot sijaitsevat talon ylimmissä kerroksissa. Senioriasunnoissa kotinasi on oma 30-39m2 asunto, jonne voit ostaa tarvitsemiasi palveluita mielesi mukaan. Kerroksien yhteisiloissa on mukava avata naapureita ja viettää yhteistä aikaa. Kodin keittiössä valmistuu terveellistä ja maukasta kotiruokaa ikäihmisten ravitsemussuositukset huomioiden.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Arki kuninkaanhaassa on asukkaittensa näköistä. Arkea rytmittää monenlaiset mukavat ohjelmat. Ulkoilu, musiikki, elokuvaillat, lueskelu ja yhdessäolo kuuluvat elämään kuten kotona asuessakin. Asukkaan sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Toivotamme myös asukkaiden läheiset ja omaiset mukaan kodin arkeen ja juhlaan.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.479658,"lng":21.811678},"content":"<h4>Attendo Kuninkaanhaka</h4><p>Kuninkaanpiha 2 </br> 28130 Pori </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.479658,21.811678' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kuninkaanpiha 2,
28130 Pori
Länsi-Suomi

Löydä meille