Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Kuparikaari

Palvelukatu 3, 29200, Harjavalta

Tervetuloa meille

Marianne Vainio, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
67
Huoneen koko
22-26 m2
Valmistunut
2011

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kuparikaari on Harjavallassa alkuvuodesta 2011 avattu hoivakoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista tukea ja turvaa ikääntyville ihmisille. Attendo Kuparikaaressa on neljä ryhmäkotia, joissa on yhteensä 60 asukaspaikkaa.
Attendo Kuparikaari on koti ikäihmisille, joille kotona asuminen ei ole enää mahollista. Hoivakoti on tarkoitettu ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville asukkaille ja neljästä ryhmäkodista kaksi on tarkoitettu erityisesti muistisairaille asukkaille. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina asukkaiden apuna ja tukena. Meillä asuminen on portaatonta, joten kunnon huonontuessakaan ei meltä tarvitse muuttaa pois.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkaiden käytössä on esteettömät ja viihtyisät asunnot, yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sekä sauna. Hoivakotimme on suunniteltu huomioiden ikäihmisten erityistarpeet. Yksikössä on 48 huonetta kooltaan 22m2 ja 12 huonetta kooltaan 26m2. Kaikilla asukkailla on omat huoneet, ja meille on mahdollista myös pariskunnan tai sisarusten muuttaa yhdessä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Kultaharjun arki sujuu aina turvallisuuden tunnetta luovan, selkeän päiväohjelman mukaan. Pidämme rutiineja äärimmäisen tärkeinä, mutta päiväohjelman laadinnassa monipuolisuus, vaihtelevuus ja asukkaiden omat mieltymykset ovat kuitenkin ensisijalla. Seurapelit, laulu- ja muisteluhetket, vierailevat tähdet, levyraadit, kesäretket ja erityisesti päivittäiset ulkoilut luovat tuttua rytmiä päiviin, mutta tarjoavat samanaikaisesti monipuolista tekemistä ja virikkeitä niin keholle kuin mielellekin. Toki pidämme myös huolen lepopäivistä ja asukkaan oman ajan sekä yksityisyyden tarpeen täyttymisestä.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.3107531,"lng":22.1524438},"content":"<h4>Attendo Kuparikaari</h4><p>Palvelukatu 3, 29200 </br> 29200 Harjavalta </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.3107531,22.1524438' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Palvelukatu 3, 29200,
29200 Harjavalta
Länsi-Suomi

Löydä meille