Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Kuparikaari

Palvelukatu 3, 29200, Harjavalta

Tervetuloa meille

Marianne Vainio, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
67
Huoneen koko
22-26 m2
Valmistunut
2011

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kuparikaari on Harjavallassa 2011 avattu hoivakoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista tukea ja turvaa ikääntyville ihmisille. Attendo Kuparikaaressa on neljä ryhmäkotia, joissa on yhteensä 60 asukaspaikkaa.
Attendo Kuparikaari on koti ikäihmisille, joille itsenäinen asuminen ei ole enää mahollista. Hoivakoti on tarkoitettu ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville asukkaille ja neljästä ryhmäkodista kaksi on tarkoitettu erityisesti muistisairaille asukkaille. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina asukkaiden apuna ja tukena. Meillä asuminen on portaatonta, joten kunnon huonontuessakaan ei meltä tarvitse muuttaa pois.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkaiden käytössä on esteettömät ja viihtyisät asunnot, yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sekä sauna. Hoivakotimme on suunniteltu huomioiden ikäihmisten erityistarpeet. Yksikössä on 48 huonetta kooltaan 22 m2 ja 12 huonetta kooltaan 26 m2. Kaikilla asukkailla on omat huoneet, ja meille on mahdollista myös pariskunnan tai sisarusten muuttaa yhdessä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Kuparikaaren arki sujuu aina turvallisuuden tunnetta luovan, selkeän päiväohjelman mukaan. Pidämme rutiineja äärimmäisen tärkeinä, mutta päiväohjelman laadinnassa monipuolisuus, vaihtelevuus ja asukkaiden omat mieltymykset ovat kuitenkin ensisijalla. Seurapelit, laulu- ja muisteluhetket, vierailevat tähdet, levyraadit, kesäretket ja erityisesti päivittäiset ulkoilut luovat tuttua rytmiä päiviin, mutta tarjoavat samanaikaisesti monipuolista tekemistä ja virikkeitä niin keholle kuin mielellekin. Pidämme myös huolen lepopäivistä ja asukkaan oman ajan sekä yksityisyyden tarpeen täyttymisestä.

Kuntouttava toiminta

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti Attendo Siltalanpuisto ja Attendo Kuparikaari
Anniina Ojala
puh. 041 730 9713
anniina.ojala@attendo.fi

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.3107531,"lng":22.1524438},"content":"<h4>Attendo Kuparikaari</h4><p>Palvelukatu 3, 29200 </br> 29200 Harjavalta </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.3107531,22.1524438' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Palvelukatu 3, 29200,
29200 Harjavalta
Länsi-Suomi

Löydä meille