Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Kurjenmiekka

Ruskeasuonkatu 2, 45100, Kouvola

Tervetuloa meille

Katja Pekkanen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
21-28m2
Valmistunut
2020

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Attendo Kurjenmiekka on Kouvolaan 2020 avattu palvelukoti eritasoista apua ja tukea arjessaan tarvitseville ikäihmisille. Kurjenmiekassa on 20 paikkaa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikääntyneille ja 40 paikkaa kevyempää tukea tarvitseville senioreille. Tarjoamme myös intervallipaikkoja esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi. Elo ja asuminen Kurjenmiekassa on turvallista ja asukkaansa näköistä. Henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden ja palvelut räätälöidään asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. 

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Kurjenmiekka on nykyaikainen palveluoti ikääntyneille. Talo on neljässä kerroksessa ja jakautuu kerroksittain eri palveluille. Toisessa kerroksessa sijaitsee ympärivuorokautisen hoivan huoneet ja muissa kerroksissa on huoneita palveluasumisen tarpeisiin. Ylimmästä kerroksesta löytyy viihtyisä takkahuone ja alakerrasta talon oma keittö, jossa valmistuu maukkaat ateriat asukkaille. Tilaratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota esteettömyyteen ja turvalliseen asumiseen. Jokainen asukas asuu omassa tilavassa asunnossaan, josta löytyy invamitoitettu wc ja kylpyhuone. Viihtyisissä yhteistiloissa on mukava seurustella naapureiden kanssa ja tiloissa järjestetään yhteistä ohjelmaa asukaille.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Attendo Kurjenmiekassa arki on asukkaittensa näköistä. Järjestämme säännöllisesti erilaista ohjelmaa asukkaiden mieltymysten mukaan, kuten musiikkia, kädentaitoja ja liikunnallisia harrasteita. Vietämme yhdessä niin arkea kuin juhlaa ja huomioimme juhlapyhät sekä merkkipäivät. Meille myös läheiset ovat aina lämpimästi tervetulleita.

Kuntouttava toiminta

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.877631,"lng":26.697579},"content":"<h4>Attendo Kurjenmiekka</h4><p>Ruskeasuonkatu 2, 45100 </br> 45100 Kouvola </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.877631,26.697579' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ruskeasuonkatu 2, 45100,
45100 Kouvola
Etelä-Suomi

Löydä meille