Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Kurjenmiekka

Ruskeasuonkatu 2, 45100, Kouvola

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
21-28m2
Valmistunut
2020

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtaja, työsuojelupäällikköMirva Järvelä-Knuts

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Attendo Kurjenmiekka on Kouvolaan valmistuva palvelukoti eritasoista apua ja tukea arjessaan tarvitseville ikäihmisille. Kurjenmiekassa on 20 paikkaa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikääntyneille ja 40 paikkaa kevyempää tukea tarvitseville senioreille. Tarjoamme myös intervallipaikkoja esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi. Elo ja asuminen Kurjenmiekassa on turvallista ja asukkaansa näköistä. Henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden ja palvelut räätälöidään asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. 

Asuminen

Oma koti

Kurjenmiekka on nykyaikainen palveluoti ikääntyneille. Talo on neljässä kerroksessa joka jakautuu kerroksittain eri palveluille. toisessa kerrosessa sijaitsee ympärivuorokautisen hoivan huoneet ja muissa kerroksissa on huoneita palveluasumisen tarpeisiin. Ylimmästä kerrokssesta löytyy viihtyisä takkahuone ja alakerrasta talon oma keittö, jossa valmistuu maukkaat ateriat asukkaille. Tilaratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota esteettömyyteen ja turvalliseen asumiseen. Jokainen asukas asuu omassa tilavassa asunnossaan, josta löytyy invamitoitettu wc ja kylpyhuone. Viihtyisissä yhteistiloissa on mukava seurustella naapureiden kanssa ja tiloissa järjestetään yhteistä ohjelmaa asukaille.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Attendo Kurjenmiekassa arki on asukkaittensa näköistä. Järjestämme säännöllisesti erilaista ohjelmaa asukkaiden mieltymysten mukaan, kuten musiikkia, kädentaitoja ja liikunnallisia harrasteita. Vietämme yhdessä niin arkea kuin juhlaa ja huomioimme juhlapyhät sekä merkkipäivät. Meille myös omaiset ovat aina lämpimästi tervetulleita.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.877631,"lng":26.697579},"content":"<h4>Attendo Kurjenmiekka</h4><p>Ruskeasuonkatu 2, 45100 </br> 45100 Kouvola </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.877631,26.697579' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ruskeasuonkatu 2, 45100,
45100 Kouvola
Etelä-Suomi

Löydä meille