Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Kuusimäki

Metsämäentie 62 ,67700, Kokkola

Tervetuloa meille

Maija-Leena Vuolle, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
26
Palvelua kielillä
Suomi
24/7 hoitaja
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0400 225625

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kuusimäki sijaitsee Kokkolassa Kuusimäen asuinalueen läheisyydessä. Kuusimäki on 26-paikkainen viihtyisä ja turvallinen hoivakoti, joka tarjoaa ikäihmisille ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista. Hoivakoti sijaitsee kaupungin laidalla rauhallisella asuinalueella. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Pyrimme säilyttämään asukkaan arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, joka perehtyy asukkaan yksilölliseen hoitosuunnitelmaan ja vastaa asukkaan asioista hovakodilla.
Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkaat asuvat omissa huoneissaan, jotka on varusteltu tilavalla wc/suihkutilalla. Asukkaat saavat sisustaa oman asuntonsa mielensä mukaan itselleen kotoisiksi. Asukkaillamme on käytössä yhteiset viihtyisät oleskelutilat joissa on mukava viettää yhteistä aikaa. Ulkoilemaan pääsee helposti turvalliselle ja kauniille piha-alueelle aina sään salliessa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Kannustamme asukkaitamme aktiivisuuteen ja yhdessä oloon mahdollistaen myös omaan rauhaan vetäytymisen. Aktiviteetteihin voi kuulua esimerkiksi muistelutuokioita, musiikkia, vierailuja sekä pelejä. Kuuntelemme asukkaittemme toiveita aktiviteettien suunnittelussa ja jokainen löytää varmasti itselleen mieleistä ja mielekästä tekemistä. Myös ruokailuhetki on tärkeää yhdessäolon aikaa joka rytmittää arkea. Meillä tarjoillaan maukasta kotiruokaa ikäihmisten ravintosuositukset ja erikoisruokavaliot huomioiden.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.813737,"lng":23.151715},"content":"<h4>Attendo Kuusimäki</h4><p>Metsämäentie 62 ,67700 </br> 67700 Kokkola </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.813737,23.151715' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Metsämäentie 62 ,67700,
67700 Kokkola
Länsi-Suomi

Löydä meille