Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Laamanni

Laamanninpolku 5, 06100, Porvoo

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
68
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaPetra Ranta

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0403569281

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Laamanni tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille Porvoossa kaikkien peruspalveluiden äärellä. Hoivakodin lähellä on niin keskusta kuin Porvoon kaunis vanha kaupunki. Tarjoamme 68 asukaspaikkaa eri tasoista tukea ja apua vaativille asukkaille. Osaava, asiantunteva ja välittävä hoitohenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Meillä toteutetaan ihminen ihmiselle hoitoideologiaa. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja ja varahoitaja ja jokaiselle asukkaalle tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Asukkalle järjestetään omahoitajavartit ja hoitokokoukset säännöllisesti asukkaan ja/ tai omaisten kanssa. Attendo Laamanniin pääsee Porvoon kaupungin maksusitoumuksella ja meillä on myös yksittäisiä paikkoja itse maksaville.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkaat asuvat Laamannissa omissa asunnoissaan, jotka voivat sisustaa mieleisekseen. Asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Asukkaan käytössä on Laamannissa myös kodikkaat ja viihtyisät yhteistilat, turvallinen piha-alue sekä mahdollisuus saunomiseen hoivakodin saunaosastolla. Myös läheiset ja omaiset ovat tervetulleita vierailemaan asukkaan luona milloin tahansa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Laamannin hoivakodissa on kaikille sopivia aktiviteettejä. Hoivakodissamme on arkiaamuisin järjestetty muun muassa pressiklubi, aamupäivätanssit, mölkkyä sisällä tai ulkona, kädentaitojen ryhmä sekä karaokea ja levyraati. Leipominen on ollut monelle rakas harrastus ja arvokas rutiini, joten leipomisesta pitävien kanssa pyöräytämme kahvipöytään tuoksuvia leivonnaisia. Meillä myös ulkoillaan paljon ja nautitaan vanhan kaupungin nähtävyyksistä yhdessä.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.3908116,"lng":25.6538793},"content":"<h4>Attendo Laamanni</h4><p>Laamanninpolku 5, 06100 </br> 06100 Porvoo </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.3908116,25.6538793' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Laamanninpolku 5, 06100,
06100 Porvoo
Etelä-Suomi

Löydä meille