Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Laamanni

Laamanninpolku 5, 06100, Porvoo

Tervetuloa meille

Petra Ranta, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
68
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0403569281

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Laamanni tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille Porvoossa kaikkien peruspalveluiden äärellä. Hoivakodin lähellä on niin keskusta kuin Porvoon kaunis vanha kaupunki. Tarjoamme 68 asukaspaikkaa eri tasoista tukea ja apua vaativille asukkaille. Osaava, asiantunteva ja välittävä hoitohenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Meillä toteutetaan ihminen ihmiselle hoitoideologiaa. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja ja varahoitaja ja jokaiselle asukkaalle tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Asukkalle järjestetään omahoitajavartit ja hoitokokoukset säännöllisesti asukkaan ja/ tai omaisten kanssa. Attendo Laamanniin pääsee Porvoon kaupungin maksusitoumuksella ja meillä on myös yksittäisiä paikkoja itse maksaville.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkaat asuvat Laamannissa omissa asunnoissaan, jotka voivat sisustaa mieleisekseen. Asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Asukkaan käytössä on Laamannissa myös kodikkaat ja viihtyisät yhteistilat, turvallinen piha-alue sekä mahdollisuus saunomiseen hoivakodin saunaosastolla. Myös läheiset ja omaiset ovat tervetulleita vierailemaan asukkaan luona milloin tahansa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Laamannin hoivakodissa on kaikille sopivia aktiviteettejä. Hoivakodissamme on arkiaamuisin järjestetty muun muassa pressiklubi, aamupäivätanssit, mölkkyä sisällä tai ulkona, kädentaitojen ryhmä sekä karaokea ja levyraati. Leipominen on ollut monelle rakas harrastus ja arvokas rutiini, joten leipomisesta pitävien kanssa pyöräytämme kahvipöytään tuoksuvia leivonnaisia. Meillä myös ulkoillaan paljon ja nautitaan vanhan kaupungin nähtävyyksistä yhdessä.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.3908116,"lng":25.6538793},"content":"<h4>Attendo Laamanni</h4><p>Laamanninpolku 5, 06100 </br> 06100 Porvoo </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.3908116,25.6538793' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Laamanninpolku 5, 06100,
06100 Porvoo
Etelä-Suomi

Löydä meille