Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo La Rosette ja Rosinnen tukiasunnot

Raaseporintie 9, 10600 Tammisaari, Raasepori

Tervetuloa meille

Anita Dufholm, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Palveluasuminen, Tukiasuminen, Päivätoiminta
Paikkojen määrä
32
Huoneen koko
24 m2
Tarjoaa kotipalvelua
Kyllä

Tukikoti LaRosette

Tukikoti LaRosette tarjoaa palveluasumista mielenterveyskuntoutujille. Asukaspaikkoja on yhteensä 15 ja ne sijaitsevat yhdessä kerroksessa. Asunnot ovat kooltaan 24 m2. Kaikissa huoneistossa on oma parveke sekä keittokomero.

Asukkaitamme tuetaan ja kannustetaan kaikissa päivittäisissä toiminnoissa, elämänhallinnan ja toimintakyvyn edistämiseksi. Palveluiden sisältö määräytyy kunkin asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

LaRosette sijaitsee Tammisaaressa, osoitteessa Raaseporintie 9, talo 10, kerros 1.

 

Rosinnen tukiasunnot

Rosinnen tukiasunnot Tammisaaressa tarjoaa tuettua asumista ja tuetun asumisen asukkaille päivä-/kerhotoimintaa. Toiminta tapahtuu Tammisaaressa, Tukikoti LaRoseten läheisyydessä olevissa palvelun piiriin ohjautuvien asiakkaiden asunnoissa ja tukikoti LaRoseten tiloissa esim. virkistystoiminnan sekä päivätoiminnan osalta. Tuetun asumisen paikkoja on yhteensä 17. Tukiasunnot ovat yksiöitä 1h + tupakeittiö, 24 m2.

Tukiasunnoissa asuville tarjotaan apua ja kuntouttavaa tukea aterioinnissa, lääkehoidossa, asioinnissa, lääkärikäynneissä ja kodinhoidollisissa tehtävissä. Kuljetus päivätoimintaan sekä mahdollisuus osallistua Tukikoti LaRoseten virkistystoimintaan järjestetään tukiasunnoissa asuville.

Henkilökunta on sovitusti paikalla tukiasunnoilla arkisin sekä viikonloppuisin. Henkilökunnan työ toteutuu pääsääntöisesti asukkaan kanssa asukkaan asunnolla. Tuetun asumisen ja palveluasumisen palveluja tarjotaan 18 vuotta täyttäneille. Tuetussa asumisessa asiakasta tuetaan ja ohjataan mahdollisimman itsenäisessä asumisessa. Asukkaan toimintakykyyn perustuen tehdään tarvittava määrä tukikäyntejä. Asiakkaan tilannetta arvioidaan säännöllisesti tapaamalla asiakasta vähintään kaksi kertaa viikossa. Yksilökäyntien vähimmäistuntimäärä on kolme tuntia viikossa

Attendo Rosinne palvelukoti

Attendo tukikoti LaRosette sekä Rosinne tukiasunnot ovat osa Attendo Rosinne -palvelukodin yhtenäistä palveluketjua, jossa asiakas voi edetä tehostetusta asumispalvelusta kevyempään palvelu- ja tukiasumiseen.

Attendo Rosinnen sivuille pääset tästä:

Attendo Rosinne

 

Tammisaaren Aalto (Rosinnen Aalto)

Kuntoutusyksikkö Tammisaaren Aalto (Rosinnen Aalto) kuuluu Attendon Aalto-koteihin, jotka ovat tarkoitettu nuorten täysikäisten mielenterveyskuntoutujien palvelukodeiksi. Tammisaaren Aallon sivut löydät täältä:

Tammisaaren Aalto

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":59.97415,"lng":23.45064},"content":"<h4>Attendo La Rosette ja Rosinnen tukiasunnot</h4><p>Raaseporintie 9, 10600 Tammisaari </br> 10600 Raasepori </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.97415,23.45064' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Raaseporintie 9, 10600 Tammisaari,
10600 Raasepori
Etelä-Suomi

Talo 10, 1-kerros

Löydä meille