Attendo toimii koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Vierailut vanhusten ja muiden riskiryhmien asumispalveluyksiköissä on kielletty toistaiseksi.

Attendo Lavilanhovi

Lavilankatu 4, 50970, Mikkeli

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
61
Huoneen koko
22-26 m2
Valmistunut
2011

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaKim Ilvonen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4944323

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Lavilanhovi on Mikkelissä kesäkuusta 2011 asti toiminut 61-paikkainen vanhusten hoivakoti. Hoivakoti on tarkoitettu vanhuksille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä.
Asukkaista huolehtii ympäri vuorokauden ammattitaitoinen henkilökunta ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja. Jokaisen asukkaan kanssa tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Lavilanhovin kaikessa toiminnassa tähdätään asukkaan persoonalähtöiseen hoivaan ja mielekkääseen arkeen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Lavilanhovissa on neljä ryhmäkotia, joissa kussakin on 15-16 asukashuonetta. Huoneet ovat kooltaan 22-26m2 ja niissä on oma tilava kylpyhuone. Varustamme hoivakodin asunnot hyvällä hoivasängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroillaan. Asukkailla on lisäksi käytössään viihtyisät yhteiset oleskelut tilat sekä ruokailutila, jossa nautitaan maittavaa ikäihmisten ravitsemussuositukst huomioivaa suomalaista kotiruokaa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Henkilökunta järjestää asukkaille virikkeellisiä toimintatuokioita säännöllisesti. Toiminta voi olla esimerkiksi jumppaa, ulkoilua, lehtien lukua, leivontaa tai erilaisia retkiä, asukkaiden toiveiden ja kunnon mukaan. Toivotamme myös omaiset läpimästi tervetulleiksi osallistumaan toimintaamme!

Palvelut ikääntyneille

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.7110919,"lng":27.2812007},"content":"<h4>Attendo Lavilanhovi</h4><p>Lavilankatu 4, 50970 </br> 50970 Mikkeli </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.7110919,27.2812007' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Lavilankatu 4, 50970,
50970 Mikkeli
Itä-Suomi

Löydä meille