Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Lavilanhovi

Lavilankatu 4, 50970, Mikkeli

Tervetuloa meille

Hanne Pyrhönen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
61
Huoneen koko
22-26 m2
Valmistunut
2011
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4323

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Lavilanhovi on Mikkelissä sijaitseva 61-paikkainen hoivakoti ikäihmisille. Lavilanhovin asukkaat tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä. Asukkaista huolehtii ympäri vuorokauden ammattitaitoinen henkilökunta ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja. Jokaisen asukkaan kanssa tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jota päivitetään aina tarpeen vaatiessa. Lavilanhovin kaikessa toiminnassa tähdätään asukkaan persoonalähtöiseen hoivaan ja mielekkääseen arkeen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Lavilanhovissa on neljä ryhmäkotia, joissa kussakin on 15-16 asukashuonetta. Huoneet ovat kooltaan 22-26m2 ja niissä on oma tilava kylpyhuone sekä valmiina laadukkas hoivasänky sekä patjat. Muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroillaan. Asukkailla on lisäksi käytössään viihtyisät yhteiset oleskelut tilat sekä ruokailutila, jossa nautitaan maittavaa ikäihmisten ravitsemussuositukst huomioivaa suomalaista kotiruokaa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Henkilökunta järjestää asukkaille asukkaille mielekkäitä ja mukavia toimintatuokioita asukkaiden toiveiden ja jaksamisen mukaan. Lavilanhovissa jumpataan, ulkoillaan, seurustellaan, nautitaan musiikista, retkistä ja vierailijoista. Kannustamme yhteiseen ajanviettoon ja pyrimme tukemaan asukkaiden sosiaalisia suhteita. Toivotamme myös asukkaiden läheiset läpimästi tervetulleiksi osallistumaan kodin arkeen ja juhlaan.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.7110919,"lng":27.2812007},"content":"<h4>Attendo Lavilanhovi</h4><p>Lavilankatu 4, 50970 </br> 50970 Mikkeli </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.7110919,27.2812007' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Lavilankatu 4, 50970,
50970 Mikkeli
Itä-Suomi

Löydä meille