Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Leppä

Laidunkuja 7, 79100, Leppävirta

Tervetuloa meille

Liisa Tuunanen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2018
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 1803

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Leppä sijaitsee Leppävirran kirkonkylällä kauniin maiseman ja rauhallisen omakotialueen keskellä. Attendo Leppä sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikääntyneille. Tarjoamme turvallisen ja viihtyisän kodin, jossa ammattitaitoisen henkilökuntamme apu on aina lähellä. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yksilölliset tarpeet huomioiden. Asukkaaksi Attendo Leppään voi tulla joko palvelusetelillä tai itsemaksaen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Lepässä on 20 asukashuonetta, jotka ovat kooltaan 20 m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja esteetön wc- ja suihkutila. Asukkaiden käytössä ovat viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on lisäksi sauna, jonka löylyt lämpiävät aina kun halukkaita löytyy. Asukkaiden käytössä on myös iso ja luonnonläheinen piha-alue, jossa on helppoa ja turvallista ulkoilla.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Attendo Lepässä kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista ja kiinnostavaa toimintaa, josta voi valita mieleistään tekemistä, oman jaksamisensa huomioiden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään saman suuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Myös ruokaluhetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa. Attendo Lepässä asukkaat nauttivat oman keittiön maittavaa ja monipuolista, suomalaista kotiruokaa.

Kurkkaa videolta tunnelmia Attendo Lepän arjesta: 

Attendo Leppä somevideo

"Voin jättää omaiseni tänne kauniiseen kotiin, ilman, että tarvitsisi kantaa huolta hänen pärjäämisestä."

Nainen Asukkaan sisarentytär

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.4985604,"lng":27.7839543},"content":"<h4>Attendo Leppä</h4><p>Laidunkuja 7, 79100 </br> 79100 Leppävirta </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.4985604,27.7839543' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Laidunkuja 7, 79100,
79100 Leppävirta
Itä-Suomi

Löydä meille