Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Liisankoti

Pellavatie 16, 62200, Kauhava

Tervetuloa meille

Johanna Pernaa, Hoivakodin johtaja

Olen tavoitettavissa arkisin klo 8-16. Hoitajien sekä ryhmäkotiemme numerot löytyvät Muut yhteystiedot -kohdasta.

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20m2
Valmistunut
2017
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044-4941825

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Liisankoti sijaitsee Kauhavalla rauhallisella paikalla keskustan tuntumassa, kaikkien peruspalvelujen äärellä. Hoivakodissa on 30 asukaspaikkaa eritasoista tukea ja apua tarvitseville ikäihmisille. Ammattitatoinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Pyrimme säilyttämään asukkaiden elämän mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Asukkaat heräävät ja asettuvat yöunille omaan tahtiinsa, seuraamme vuorokausirytmiä ja levon toteutumista. Perushoidolliset toimet hoidetaan mahdollisuuksien mukaan asukkaan tottumusten mukaisesti ja yksilölliset sairaanhoidolliset toimenpiteet lomitetaan päivään.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista hoivaa

Asukkailla on oma huoneensa, jonka voivat sisustaa mielensä mukaan omilla tutuilla tavaroillaan. Asukkaiden yhteiskäytössä on viihtyisät yhteistilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa sekä viihtyisä sauna-osasto sekä turvallinen piha-alue. Asukkaita kannustetaan yhdessäoloon yhteisissä tiloissa taaten myös vetäytyminen omaan rauhaan.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Kannustamme Liisankodissa kaikkia mukaan monipuolisiin ja mukaviin aktiviteetteihin toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Asukkaiden mielekästä arkea tuetaan erilaisilla harraste- ja viriketoiminnalla, kuten muisteluhetkillä, musiikilla, peleillä ja käsitöillä. Ulkoilu tehdään Liisankodissa mahdollisimman helpoksi ja luonnolliseksi osaksi jokaista päivää.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.1035538,"lng":23.0722672},"content":"<h4>Attendo Liisankoti</h4><p>Pellavatie 16, 62200 </br> 62200 Kauhava </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.1035538,23.0722672' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Pellavatie 16, 62200,
62200 Kauhava
Länsi-Suomi

Löydä meille