Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Lintukoti

Vanhalantie 10, 62600, Lappajärvi

Tervetuloa meille

Anu Puustinen, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
48
Valmistunut
2013
24/7 hoitaja
Kyllä

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Lappajärvellä sijaitseva Attendo Lintukoti on kodikas 48-paikkainen hoivakoti ikääntyneille. Attendo Lintukoti tarjoaa hoivaa ja asumispalveluita ikäihmisille, joille kotona asuminen ei ole enää mahdollista. Henkilöstö läsnä ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja hänelle tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo asukkailla on käytössään oma huoneensa. Asukkaat saavat sisustaa ne omilla tutuilla tavaroillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Jokaisessa asukashuoneessa on invamitoitettu kylpyhuone. Ryhmäkodeissa on omat oleskelu- ja ruokailutilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja joissa järjestetään monenlaista arjen aktiviteettia. Kodin kaikki tilat on suunniteltu ikäihmisten erityistarpeet huomioiden.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Lintukodissa henkilökunta järjestää monipuolista viriketoimintaa asukkaille säännöllisesti, esimerkiksi jumppaa, ulkoilua, leipomista, käsitöitä tai vaikka lehtien lukua yhdessä. Toiminnassamme huomioimme myös juhlapyhät ja merkkipävät. Toivotamme myös läheiset lämpimästi mukaan kodin arkeen.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.2142459,"lng":23.6363259},"content":"<h4>Attendo Lintukoti</h4><p>Vanhalantie 10, 62600 </br> 62600 Lappajärvi </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.2142459,23.6363259' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Vanhalantie 10, 62600,
62600 Lappajärvi
Länsi-Suomi

Löydä meille