Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Mariianpuisto

Nokkalantie 9, 32210, Loimaa

Tervetuloa meille

Kirsi Kivimäki, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
41
Valmistunut
2018
24/7 hoitaja
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: Puro-Apila on 044-4940933 ja Pellava-Kanerva on 044-4940934.

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Mariianpuisto on Loimaalle joulukuussa 2018 avattu hoivakoti. Attendo Mariianpuistossa nautitaan luonnosta, ulkoilusta ja puutarhanhoidosta asukkaiden kunnon ja jaksamisen ehdoilla. Attendo Mariianpuisto tarjoaa palveluasumista ja tehostettua palveluasumista 41 ikäihmiselle.

Ammattitaitoinen hoivahenkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden. Yksilöllisesti laadittu hoito- ja kuntoutussuunnitelma toimii arjen rytmittäjänä: jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Asukkaaksi Mariian puistoon voi tulla joko kunnan sijoittamana, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Mariianpuistossa asukkaat asuva omissa asunnoissaan ja jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Asukkaat saavat sisustaa asuntonsa kodikkaiksi omilla tutuilla tavaroillaan. Jokaisen oman asunnon lisäksi, hoivakodissa on on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä helppokulkuiset yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue, jonne on helppo päästä ulkoilemaan aina sään salliessa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Mariianpuiston ideana on houkutella asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistää siten heidän terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua. Ulko- ja sisätilat suunnitellaan teeman mukaiseksi. Teemakodin pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella suihkulähteen äärellä tai varjossa pergolassa, nautiskella ulkotakan lämmöstä tai vaikkapa ruokkia kaneja tai kanoja. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Monipuolisia aktiviteetteja ja erilaisia vierailuja järjestetään asukkaiden toiveiden mukaan.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.8695533,"lng":22.9884972},"content":"<h4>Attendo Mariianpuisto</h4><p>Nokkalantie 9, 32210 </br> 32210 Loimaa </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.8695533,22.9884972' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Nokkalantie 9, 32210,
32210 Loimaa
Etelä-Suomi

Löydä meille