Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Marsalkanhovi

Mannerheimintie 36, 50100, Mikkeli

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
59
Huoneen koko
22, 32,5 ja 35,5 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaUlla Yli-Karro

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444941551

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Marsalkanhovi on uusi, keväällä 2018 Mikkeliin avattu kulttuuri ja taide -teemainen hoivakoti ikäihmisille. Hoivakoti on Mikkelissä aivan peruspalvelujen ääressä. Teemahoivakodissa kulttuuri ja taide ovat läsnä asukkaiden arjessa - hoivakodin ympäristö, virikkeet ja toiminta rakentuvat erityisteeman ympärille. Marsalkanhovissa on yhteensä 59 asukaspaikkaa tehostetun ja kevyemmän palveluasumisen tarpeisiin.

Marsalkanhovissa on 59 asukashuonetta, joista 30 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 29 kevyemmän palveluasumisen paikkaa. Ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma ja nimetään omahoitaja. Hoiva räätälöidään jokaiselle yksilöllisesti. Marsalkanhovissa pyrimme säilyttämään asukkaiden elämän mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Attendo Marsalkanhovissa nautitaan oman keittiön maukasta kotiruokaa, ikäihmisten toiveet ja erikoisruoka

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukashuoneet ovat kooltaan 22-35,5 m2, ja ne saa sisustaa omilla tutuilla tavaroilla. Kaikista asunnoista löytyy invamitoitettu WC/kylpyhuone, sähkökäyttöinen hoivasänky patjoineen, kaappitilaa ja paloturvalliset verhot. Osa asunnoista sopii myös kaksi asuttavaksi, muuttaa voi siis esimerkiksi pariskuntana. Oleskelu- ja ruokailutilat ovat viihtyisät ja avarat ja hoivakodissa on esteetöntä kulkea. Myös piha on turvallinen ja helppo liikkua myös apuvälineillä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Marsalkanhovi on kulttuuri- ja taide -teemakoti, jossa asukkaiden arkea rikastuttavat monet eri kulttuurinlajit kuten musiikki ja kuvataide. Teemme yhteistyötä paikallisten kulttuurihenkilöiden ja –toimijoiden kanssa. Lisäksi aktiviteetteihimme kuuluvat mm. ulkoilu, erilaiset pelit, lukutuokiot, muisteluhetket ja jumppatuokiot. Kuuntelemme eri aktiviteettien suunnittelussa myös asukkaiden toiveita, jotta jokaiselle löytyisi mielekästä ja mukavaa toimintaa. Arjessa kannustamme yhteisöllisyyteen samalla taaten mahdollisuuden omaan rauhaan.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.6957376,"lng":27.281294},"content":"<h4>Attendo Marsalkanhovi</h4><p>Mannerheimintie 36, 50100 </br> 50100 Mikkeli </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.6957376,27.281294' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Mannerheimintie 36, 50100,
50100 Mikkeli
Itä-Suomi

Löydä meille