Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Merilokki

Kirkkokatu 1, Raahe

Tervetuloa meille

Anna-Leena Seppänen, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Tehostettu palveluasuminen, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
58
Huoneen koko
20-24 m2
Valmistunut
2021
Attendo Merilokki avautuu lokakuussa 2021.

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Merilokki on 2021 valmistunut ikäihmisten hoivakoti, joka sijaitsee aivan Raahen sairaalan vieressä. 58 asukkaan Merilokki tarjoaa tehostettua palveluasumista ikääntyneille, jotka eivät kykene asumaan itsenäisesti. Talossa on neljä ryhmäkotia, joista yksi on suunnattu psykogeriatrisille asiakkaille. Moniammatillinen ja välittävä henkilökuntamme on läsnä ympärivuorokauden. Jokaisella asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Mielekäs arki ja arvokas vanhuus ovat toimintamme kulmakiviä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Merilokissa on 58 asiakashuonetta, jotka ovat kooltaan 20-24m2. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta neljä huoneista on mahdollista yhdistää pariskunta huoneiksi. Jokaisessa huoneessa on invamitoitettu wc ja suihkutilat. Huoneeseen kuuluu sähkösäätöinen sänky, mutta muuten asukkaat voivat sisustaa ja kalustaa huoneensa mieleisekseen.

Merilokki on kahdessa kerroksessa. Molemmista kerroksista löytyvät yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat sekä yhteiset lasitetut parvekkeet. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto.

Merilokissa on turvallinen aidattu piha-alue, jonne on esteetön pääsy. Viihtyisällä pihalla on mukava ulkoilla ja piha-alueelta löytyy kuntoiluvälineitä, grillipaikka sekä pihapuutarha.

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Merilokissa on asukkaiden näköistä. Tarjoamme monipuolista ja mielekästä toimintaa asukkaiden toiveiden ja mielenkiinnon mukaan. Asukkaiden on mahdollista ulkoilla päivittäin aidatulla piha-alueella. 

Merilokissa on oma keittiö, jossa kokkimme valmistaa maistuvaa kotiruokaa. 

Katso ruokalistamme täältä

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.69123,"lng":24.47733},"content":"<h4>Attendo Merilokki</h4><p>Kirkkokatu 1 </br> 92100 Raahe </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=64.69123,24.47733' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kirkkokatu 1,
92100 Raahe
Länsi-Suomi

Löydä meille