Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Metsäkumpu

Louhitie 2, 94700, Kemi

Tervetuloa meille

Maria Hepola, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2013
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4693

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Metsäkumpu on Kemiin Siikakankaalle keväällä 2013 avattu ikäihmisten hoivakoti. Hoivakoti on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä. Metsäkummussa on kaksi ryhmäkotia, joissa kummassakin on 15 asuntoa.

Moniammatillinen henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle on nimetty omahoitaja, joka perehtyy asukkaan asioihin. Omahoitaja toimii yhteyshenkilönä omaisten ja yhteistyökumppaneiden suuntaan ja osallistuu asukkaan hoitokokouksiin. Jokaiselle asukkaalle laaditaan myös henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma, jota päivitetään aina tarpeen mukaan. Tavoitteenamme on pitää asukkaan arki mahdollisimman samansuuntaisen kuin ennen meille muuttoa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Metsäkumpu on suunniteltu asukkaiden hyvää arkea ajatellen: se on kodikas ja viihtyisä, tilat ovat esteettömiä ja niissä on turvallista liikkua. Jokaisella asukkaalla on oma 25m2 kokoinen huone, jonka voi sisustaa mieleisekseen. Jokaisessa huoneessa on lisäksi tilava wc/suihkutila. Kodikkaat yhteistilat ovat kaikkien asukkaiden käytettävissä yhteiseen ajanviettoon ja mukavaan oleskeluun. Hoivakodissamme on myös sauna, jossa asukkailla on mahdollisuus saunoa kerran viikossa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Monipuolinen ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja virkistää mieltä. Tarjoamme asukkaillemme mukavaa yhdessäoloa sekä mielekkään arjen maustettuna ohjelmalla: laulutuokioita, pelejä, muistelutuokioita, lehdenlukua sekä elokuvapäiviä. Avarat yhteiset tilat mahdollistavat harraste- ja viriketoiminnan, joissa voi myös nauttia naapureiden seurasta. Talomme yhteydessä on talvipuutarha ja piha, josta löytyy ulkokeinuja, puutarhakalusteet sekä puistonpenkkejä, joihin ulkoilun lomassa voi istahtaa levähtämään. Myös ruokailuhetket rytmittävät arkea ja ovat osa yhteistä aikaa. Meillä tarjoillaan maittavaa oman keittiön kotiruokaa asukkaiden toiveita kuunnellen ja juhlapyhät huomioiden.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.7319254,"lng":24.6306416},"content":"<h4>Attendo Metsäkumpu</h4><p>Louhitie 2, 94700 </br> 94700 Kemi </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.7319254,24.6306416' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Louhitie 2, 94700,
94700 Kemi
Pohjois-Suomi

Löydä meille