Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Metsohovi

Metsotie 5, 26100, Rauma

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Senioriasunnot, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
48
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaKatja Korjus

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Metsohovi on palvelutalo, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa sekä palveluasumista omatoimisimmille senioreille. Metsohovissa on 32 tehostetun palveluasumisen asuntoa ja 16 palveluasuntoa. Palveluasuminen Metsohovissa on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on jo hieman palveluiden tarvetta. Kyseessä ei siis ole aivan tavallinen vuokra-asunto. Metsohovissa asut omassa vuokra-asunnossa ja sinulle on räätäöity tarpeittesi mukaan henkilökohtainen palvelupaketti. Asuminen on turvallista ja huoletonta. Talossa on oma, ammattitaitoinen terveyden- ja hoiva-alan henkilöstö sekä ympärivuorokautinen hoitajapäivystys. Asukkaan turvallisuus ja viihtyminen on henkilökunnallemme ensisijaisen tärkeää. Täällä voi elää omaa elämää, omalla tyylillä ja kääntyä henkilökunnan puoleen aina kun tarvitsee tukea, apua tai neuvoja.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Metsohovin 16 palveluasuntoa sijaitsevat rakennuksen 1. ja 4. kerroksessa. Ympärivuorokautisen hoivan asunnot sijaitsevat 2. ja 3. kerroksessa. Palveluasunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin ja kiinteistö on varustettu modernilla tekniikalla. Asunnoissa on nykyaikaiset keittiöt ja esteettömät kylpyhuonetilat. Kun kaipaat seuraa, talosta löytyy yhteisiä tiloja, joissa voit viettää kiireetöntä aikaa naapureiden kanssa seurustellen. Sisustus yhteisissä tiloissamme on lämminhenkinen ja viihtyisä. Metsohovissa on oma keittiö, jossa ruoka valmistetaan itse. Myös vieraat ovat tervetulleita nauttimaan terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista kotiruokaa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Metsohovissa tukea ja apua on aina saatavilla, arki on yhteisöllistä ja omannäköistä. Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Ohjelmaa suunnitellaan yhdessä henkilökunnan ja asukkaiden kanssa. Toiminnassamme huomioimme myös juhlapyhät sekä merkkipäivät. Jokaiselle asukkaalle annetaan aikaa, huomiota ja ohjausta tukien asukkaan omia voimavaroja ja totuttua päivärytmiä. Omaiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan palvelukodin ja asukkaiden arkeen.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.1369459,"lng":21.506156},"content":"<h4>Attendo Metsohovi</h4><p>Metsotie 5, 26100 </br> 26100 Rauma </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.1369459,21.506156' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Metsotie 5, 26100,
26100 Rauma
Länsi-Suomi

Löydä meille