Attendo Milka

Sepänkyläntie 13–15, Vaasa

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikäihmisille, Senioriasunnot, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
72
Huoneen koko
25 m2 seniorikerros 29,5 - 33 m2
Valmistunut
2017

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaElisa Jokela

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Milka on syyskuussa 2017 Vaasaan valmistunut ikäihmisten palvelukoti. Ammattitaitoinen henilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Palvelukodissa 60 asukaspaikkaa ympärivuorokautisen hoivan tarpeisiin sekä lisäksi 10–14 asuntoa kevyemmän palveluasumisen tarpeisiin. Kevyempi palveluasuminen on tarkoitettu ikääntyneille, jotka eivät tarvitse ympärivuorokautista hoivaa, mutta arvostavat vaivattomuutta ja haluavat ostaa arkeaan helpottavia palveluita.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Hoivakodissa on asukkaille yhteinen tilava oleskeluhuone ja ruokailutila. Palvelukodissa on myös sauna, joka lämpenee aukkaiden toivoessa. Asukkaiden käytössä on iso luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue. Palvelukodin kaikki tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioiden esteettömiksi ja viihtyisiksi.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Elämä palvelukodissa on asukkaittensa näköistä. Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Ohjelmaa suunnitellaan yhdessä henkilökunnan ja asukkaiden kanssa. Jokaiselle asukkaalle annetaan aikaa, huomiota ja ohjausta tukien asukkaan omia voimavaroja ja totuttua päivärytmiä. Hyvän elämän mahdollistaminen onnistuu kun tunnemme asukkaan tarpeet ja toiveet.

Tervetuloa tulevaan kotiisi

Lue, miten meille pääsee asukkaaksi.

Tutustu, mihin tukiin voit asukkaana olla oikeutettu.

Maukas ja ravitseva ruoka on osa hyvää hoivaa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.0999636,"lng":21.6345784},"content":"<div>Marker 1<\/div>"}]}