Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Milka sv

Sepänkyläntie 13–15, 65100, Vasa

Tervetuloa meille

Mira Haapala, Enhetschef

Tietoja

Paikkojen määrä
72
Huoneen koko
25 m2 - 33 m2
Valmistunut
2017
24/7 hoitaja
Kyllä

Vara tränster

Individuell omsorg

Attendo Milka är ett servicehem för äldre i Vasa och det stod färdigt år 2017. Vår yrkeskunniga personal erbjuder de boende hjälp och stöd dygnet runt. Servicehemmet har 60 platser för personer med behov av omsorg dygnet runt och dessutom 10–14 bostäder för personer med behov av lätt serviceboende. Lätt serviceboende är avsett för de äldre personer som inte behöver omsorg dygnet runt, men som värdesätter bekvämlighet och vill köpa tjänster som underlättar vardagen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Boende

Ett liv med gemenskap och hemtrevligt boende

Alla boende har ett eget rum med basmöbler och rymlig WC/dusch – i övrigt får de boende inreda sitt hem själva. I vårdhemmet finns ett rymligt allrum och en matsal som är gemensam för alla boende. I servicehemmet finns också en bastu som värms upp på de boendes önskan. De boende har tillgång till ett naturnära och tryggt gårdsområde. Servicehemmets alla utrymmen har planerats utgående från äldre personers behov.

Vardag och aktiviteter

En aktiv vardag upprätthåller funktionsförmågan

De boende sätter sin egen prägel på livet i ett servicehem. En meningsfull och aktiv vardag bibehåller funktionsförmågan och främjar välbefinnandet hos våra invånare. Vi uppmuntrar till självständighet och erbjuder en hel del glädjande, intressanta och smarta aktiviteter. Var och en kan välja aktiviteter efter eget tycke och förmåga. Programmet planeras tillsammans med personalen och de boende. Varje boende får tid, uppmärksamhet och handledning som stöd för den boendes egna resurser och invanda dygnsrytm. När vi känner till den boendes behov och önskemål kan vi möjliggöra ett bra liv.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.0999636,"lng":21.6345784},"content":"<h4>Attendo Milka sv</h4><p>Sepänkyläntie 13–15, 65100 </br> 65100 Vasa </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.0999636,21.6345784' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Sepänkyläntie 13–15, 65100,
65100 Vasa
Länsi-Suomi

Löydä meille