Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Mittumaari

Länsiranta 26, 95430, Tornio

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2019

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMaria Jaakkola

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4943218

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Tornioon kesällä 2019 valmistunut Attendo Mittumaari on 30-paikkainen viihtyisä hoivakoti. Meillä on tarjolla hoivaa ja eritasoista tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä, kun asuminen kotona ei ole enää mahdollista. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle asukkaalle. Mittumaarissa päivittäisen toimintamme kulmakivenä ovat arvokas vanhuus ja mielekäs arki. Pyrimme säilyttämään asukkaiden arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Mittumaari on suunniteltu asukkaiden hyvää arkea ajatellen: se on kodikas ja viihtyisä, tilat ovat esteettömiä ja niissä on turvallista liikkua. Yhteistilat ovat kaikkien asukkaiden käytettävissä ja niissä vietetään yhteistä aikaa seurustellen sekä erilaisten aktiviteettien parissa. Asukashuoneet ovat kooltaan 20 m2 ja jokaisessa asunnossa on tilava wc/suihkutila. Hoivakodin asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Mittumaarissa elämä on aktiivista ja monipuolinen viriketoiminta rytmittää arkea. Henkilökunta järjestää asukkaille toimintatuokioita arkipäivisin ja asukkaiden toiveita kuunnellaan toimintaa suunnitellessa. Toimintatuokioissa lauletaan, muistellaan, jumpataan, luetaan lehtiä, ulkoillaan ja pelataan. Yhteisölliseen kannustetaan, mutta jokaiselle mahdollistetaan myös vetäytyminen omaan rauhaan. Myös ateriahetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa joka virkistää arjessa. Meillä tarjoillaan maukasta kotiruokaa ja ruokalistoissa näkyvät asukkaiden toiveet sekä juhlapyhät. Toivotamme myös omaiset lämpimästi tervetulleiksi vierailemaan.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.857821,"lng":24.1376022},"content":"<h4>Attendo Mittumaari</h4><p>Länsiranta 26, 95430 </br> 95430 Tornio </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.857821,24.1376022' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Länsiranta 26, 95430,
95430 Tornio
Pohjois-Suomi

Löydä meille