Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Myllytupa

Myllykyläntie 16, 62100, Lapua

Tervetuloa meille

Virpi Lipasti, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
31
Huoneen koko
19,5- 25,5 m2
Valmistunut
2008
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 780 0465

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Myllytuvassa tarjoamme tehostettua asumispalvelua ikääntyneille asukkaille. Asukaspaikkoja Myllytuvalla on 31. Hoivakoti sijaitsee rauhallisella asuinalueella, lähellä Lapuan keskustaa ja kaikkia peruspalveluita. Myllytupaan voi tulla myös lyhytaikaiselle intervallihoitojaksolle. Kodinomaisessa ja turvallisessa Myllytuvassa kunnioitetaan asukkaiden yksityisyyttä ja itsemääräämisoikeutta. Attendo Myllytuvalla jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka tapoja ja tottumuksia arvostetaan. Asukkaat elävät rauhallista ja kuntouttavaa arkea, jossa jokainen asukas saa elää omannäköistään elämää. Kellonaikoja ei toiminnoille ole, vaan jokainen elää omien tottumustensa mukaisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kodin asukkailla on jokaisella oma tilava huone, jonka he saavat halutessaan kalustaa kodikkaiksi ja viihtyisiksi oman maun mukaan. Talossa on myös kaksi kahden hengen huonetta esimerkiksi pariskuntia tai sisaruksia varten. Kaikissa huoneissa on oma invamitoitettu wc ja kylpyhuone. Lisäksi kodin kaikki yhteiset tilat on rakennettu esteettömiksi. Kodin yhteisissä tiloissa asukkaat voivaat viettää aikaansa, ruokailla ja kahvitella sekä puuhailla erilaisia arjen puhteita. Monipuolinen ja virikkeellinen lähiympäristö sekä kodin tilava piha mahdollistavat asukkaiden ulkoilun ja virkistäytymisen luonnossa ja pihamaalla turvallisesti.

Arki ja asuminen

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Järjestämme palvelukodilla monenlaista, mukavaa ja mielekästä aktiviteettia, joihin voi osallistua oman jaksamisensa mukaan. Huomioimme toiminassamme juhlapyhät ja merkkipäivät sekä toivotamme myös asukkaiden läheiset ja omaiset mukaan kodin arkeen.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.964752,"lng":23.042794},"content":"<h4>Attendo Myllytupa</h4><p>Myllykyläntie 16, 62100 </br> 62100 Lapua </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.964752,23.042794' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Myllykyläntie 16, 62100,
62100 Lapua
Länsi-Suomi

Löydä meille