Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Myllytupa

Myllykyläntie 16, 62100, Lapua

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
31
Huoneen koko
19,5- 25,5 m2
Valmistunut
2008

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaTuula Luoma

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 7800465

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Myllytuvassa tarjoamme tehostettua asumispalvelua ikääntyneille asukkaille. Asukaspaikkoja Myllytuvalla on 31. Hoivakoti sijaitsee rauhallisella asuinalueella, lähellä Lapuan keskustaa ja kaikkia peruspalveluita. Myllytupaan voi tulla myös lyhytaikaiselle intervallihoitojaksolle. Kodinomaisessa ja turvallisessa Myllytuvassa kunnioitetaan asukkaiden yksityisyyttä ja itsemääräämisoikeutta. Attendo Myllytuvalla jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka tapoja ja tottumuksia arvostetaan. Asukkaat elävät rauhallista ja kuntouttavaa arkea, jossa jokainen asukas saa elää omannäköistään elämää. Kellonaikoja ei toiminnoille ole, vaan jokainen elää omien tottumustensa mukaisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kodin asukkailla on jokaisella oma tilava huone, jonka he saavat halutessaan kalustaa kodikkaiksi ja viihtyisiksi oman maun mukaan. Talossa on myös kaksi kahden hengen huonetta esimerkiksi pariskuntia tai sisaruksia varten. Kaikissa huoneissa on oma invamitoitettu wc ja kylpyhuone. Lisäksi kodin kaikki yhteiset tilat on rakennettu esteettömiksi. Kodin yhteisissä tiloissa asukkaat voivaat viettää aikaansa, ruokailla ja kahvitella sekä puuhailla erilaisia arjen puhteita. Monipuolinen ja virikkeellinen lähiympäristö sekä kodin tilava piha mahdollistavat asukkaiden ulkoilun ja virkistäytymisen luonnossa ja pihamaalla turvallisesti.

Arki ja asuminen

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Järjestämme palvelukodilla monenlaista, mukavaa ja mielekästä aktiviteettia, joihin voi osallistua oman jaksamisensa mukaan. Huomioimme toiminassamme juhlapyhät ja merkkipäivät sekä toivotamme myös asukkaiden läheiset ja omaiset mukaan kodin arkeen.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.964752,"lng":23.042794},"content":"<h4>Attendo Myllytupa</h4><p>Myllykyläntie 16, 62100 </br> 62100 Lapua </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.964752,23.042794' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Myllykyläntie 16, 62100,
62100 Lapua
Länsi-Suomi

Löydä meille