Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Nerola

Kouluntie 27, 16600 Järvelä, Kärkölä

Tervetuloa meille

Tytti Keyriläinen, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa ark. klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Lyhytaikainen asuminen
Paikkojen määrä
50
Huoneen koko
28-49 m2
Valmistunut
2015
Hoitajat / päivystysnumero 24/7: 044 494 1883

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Nerola on 50-paikkainen palvelukoti luonnonkauniissa ja rauhallisessa Järvelän kylässä. Nerolan asukkaat tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden erilaisista fyysisistä, sosiaalisista ja/tai psyykkisestä syistä johtuen. Tarjoamme ikäihmisille tehostettua palveluasumista, kevyempää palveluasumista, sekä lyhytaikaishoitoa helpottamaan omaishoitajan arkea. Tuemme asukkaita omahoitajamallilla sekä yksilöllisillä hoito- ja tukimuodoilla. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja he omaavat kuntouttavan työotteen. Toimintamme lähtökohtana on säilyttää asukkaan elämä mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Asukkaaksemme voi tulla mm. palvelusetelillä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asunnot ovat tilavia, omalla kylpyhuoneella ja peruskalusteilla varustettuja (hyvä hoitosänky, yöpöytä, tuoli, verhot) - muuten asukkaamme saavat kalustaa kotinsa itse. Hoivakodissamme on myös yhteiset kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat sekä viihtyisä saunaosasto. Lisäksi asukkaiden toimintakyvyn yläpidon sekä kuntoutuksen tukena käytössä on palvelukodin oma kuntosali. Palvelukeskuksen viihtyisällä pihalla on helppo ja mukava ulkoilla. Pihalla on mahdollisuus grillaukseen ja yhteiseen ajanviettoon, myös katetulla terassilla.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Monipuolinen ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaiden toimintakykyä. Viriketoimintaa on joka arkipäivälle mm. leivontaa, bingoa, levyraatia, lehtien lukua ja tuolijumppaa ja asukkaille mahdollistetaan ulkoilua päivittäin. Palvelukeskuksessa vierailee säännöllisin väliajoin naapurissa sijaitsevan päiväkodin lapset tuoden iloa asukkaille. Kärkölän eläkeläisten musiikkiesitys ilahduttaa vanhuksia vähintään kerran kuukaudessa. Sunnuntaisin ja juhlapyhinä on asukkaiden mahdollista kuunnella suorana Kärkölän seurakunnan jumalanpalvelusta. Myös ruokailuhetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa. Talossa on oma keittiö, josta valmistuu maittavaa suomalaista kotiruokaa juhlapyhät ja asukkaiden toiveet huomioiden.

Kuntouttava toiminta

Korostamme Nerolassa kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa yksikössä lisäksi esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti Attendo Kosketar ja Attendo Nerola:
Janni Pahkamäki
puh. 041 730 9707
janni.pahkamaki@attendo.fi

"Kaikki hoitajat ovat iloisia ja jäävät juttelemaan mukavista asioista minun kanssani!"

Nainen 85 Hoivakoti Nerolan asukas

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.8648615,"lng":25.2843133},"content":"<h4>Attendo Nerola</h4><p>Kouluntie 27, 16600 Järvelä </br> 16600 Kärkölä </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.8648615,25.2843133' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kouluntie 27, 16600 Järvelä,
16600 Kärkölä
Etelä-Suomi

Löydä meille