Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Nerola

Kouluntie 27, 16600 Järvelä, Kärkölä

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
40
Huoneen koko
28-49 m2
Valmistunut
2015

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMia Granlund

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Nerola on 40-paikkainen palvelukoti luonnonkauniissa ja rauhallisessa Järvelän kylässä. Nerolan sukkaat tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden erilaisista fyysisistä, sosiaalisista ja/tai psyykkisestä syistä johtuen. Tarjoamme tehostettua palveluasumista, intervallihoitoa ja päiväkeskustoimintaa. Tuemme asukkaita omahoitajamallilla sekä yksilöllisillä hoito- ja tukimuodoilla, henkilökuntamme on ammattitaitoista ja he omaavat kuntouttavan työotteen. Toimintamme lähtökohtana on säilyttää asukkaan elämä mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asunnot ovat tilavia, omalla kylpyhuoneella ja peruskalusteilla varustettuja (hyvä hoitosänky, yöpöytä, tuoli, verhot) - muuten asukkaamme saavat kalustaa kotinsa itse. Hoivakodissamme on myös yhteiset kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat sekä viihtyisä saunaosasto. Lisäksi asukkaiden toimintakyvyn yläpidon sekä kuntoutuksen tukena käytössä on palvelukodin oma kuntosali. Palvelukeskuksen viihtyisällä pihalla on helppo ja mukava ulkoilla. Pihalla on mahdollisuus grillaukseen ja yhteiseen ajanviettoon, myös katetulla terassilla.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Monipuolinen ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaiden toimintakykyä. Viriketoimintaa on joka arkipäivälle mm. leivontaa, bingoa, levyraatia, lehtien lukua ja tuolijumppaa ja asukkaille mahdollistetaan ulkoilua päivittäin. Palvelukeskuksessa vierailee säännöllisin väliajoin naapurissa sijaitsevan päiväkodin lapset tuoden iloa asukkaille. Kärkölän eläkeläisten musiikkiesitys ilahduttaa vanhuksia vähintään kerran kuukaudessa. Sunnuntaisin ja juhlapyhinä on asukkaiden mahdollista kuunnella suorana Kärkölän seurakunnan jumalanpalvelusta. Myös ruokailuhetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa. Talossa on oma keittiö, josta valmistuu maittavaa suomalaista kotiruokaa juhlapyhät ja asukkaiden toiveet huomioiden.

"Kaikki hoitajat ovat iloisia ja jäävät juttelemaan mukavista asioista minun kanssani!"

Nainen 85 Hoivakoti Nerolan asukas

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.8648615,"lng":25.2843133},"content":"<h4>Attendo Nerola</h4><p>Kouluntie 27, 16600 Järvelä </br> 16600 Kärkölä </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.8648615,25.2843133' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kouluntie 27, 16600 Järvelä,
16600 Kärkölä
Etelä-Suomi

Löydä meille