Attendo Olarinpuisto

Isoistentie 1, Espoo

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikäihmisille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
61
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2015

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaPirjo Pyykkönen

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Olarinpuisto tarjoaa hoiva- ja asumispalveluita eritasoista tukea ja hoivaa arjessaan tarvitseville ikäihmisille Espoossa. Kodinomaisessa ja turvallisessa Olarinpuistossa kunnioitetaan asukkaiden yksityisyyttä ja itsemääräämisoikeutta. Hoivakodissa jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka tapoja ja tottumuksia arvostetaan. Asukkaat elävät rauhallista arkea, jossa jokainen asukas saa elää omannäköistään elämää. Kellonaikoja ei toiminnoille ole, vaan jokainen elää omien tottumustensa mukaisesti. Olarinpuistossa kiinnitetään huomiota omaan puutarhaan, joka tuo iloa niin asukkaille kuin hoitajille.

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Olarinpuiston hoitohenkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 25m2 huone, jossa on invamitoitettu WC/kylpyhuone. Asukkaan huoneissa on valmiina sähkökäyttöinen sänky, tuoli ja verhot, muuten asukas saa sisustaa asuntonsa mieleisekseen. Hoivakodissa on yhteinen tilava oleskeluhuone ja ruokailutila, viihtyisä saunaosasto sekä hyvinvointitila kuntoutukseen. Sisustuksen ja muiden yksityiskohtien materiaaleiksi olemme valinneet miellyttäviä ja luonnosta inpiraationsa saaneita sävyjä ja luonnonmateriaaleja. Puutarhassa on runsaasti kasvillisuutta,kävelyreittejä, levähdys- ja nautiskelupaikkoja sekä mahdollisuus puutarhanhoitoon. Lasitetuilla ja kauniiksi sisustetuilla parvekkeilla on mukava nauttia maisemista huonollakin säällä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Olarinpuistossa korostetaan aktiviteeteissa luonnon ja puutarhan virkistäviä vaikutuksia. Asukkaita ohjataan ulkoaktiviteetteihin edistääkseen siten heidän terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Hoivakodin pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella suihkulähteen äärellä tai varjossa pergolassa, nautiskella ulkotakan lämmöstä tai vaikkapa ruokkia kaneja tai kanoja.

Tervetuloa uuteen kotiisi

Lue, miten meille pääsee asukkaaksi.

Tutustu, mihin tukiin voit asukkaana olla oikeutettu.

Maukas ja ravitseva ruoka on osa hyvää hoivaa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.1753738,"lng":24.7525822},"content":"<div>Marker 1<\/div>"}]}