Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Olarinpuisto

Isoistentie 1, 02200, Espoo

Tervetuloa meille

Pirjo Pyykkönen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
61
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2015
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: +358444944026

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Olarinpuisto tarjoaa hoiva- ja asumispalveluita eritasoista tukea ja hoivaa arjessaan tarvitseville ikäihmisille Espoossa. Kodinomaisessa ja turvallisessa Olarinpuistossa kunnioitetaan asukkaiden yksityisyyttä ja itsemääräämisoikeutta. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Olarinpuiston hoitohenkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden. Hoivakodissa jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka tapoja ja tottumuksia arvostetaan. Asukkaat elävät rauhallista arkea, jossa jokainen asukas saa elää omannäköistään elämää. Kellonaikoja ei toiminnoille ole, vaan jokainen elää omien tottumustensa mukaisesti. Olarinpuistossa kiinnitetään huomiota omaan puutarhaan, joka tuo iloa niin asukkaille kuin hoitajille.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 25m2 huone, jossa on invamitoitettu WC/kylpyhuone. Asukkaan huoneissa on valmiina sähkökäyttöinen sänky, tuoli ja verhot, muuten asukas saa sisustaa asuntonsa mieleisekseen. Hoivakodissa on yhteinen tilava oleskeluhuone ja ruokailutila, viihtyisä saunaosasto sekä hyvinvointitila kuntoutukseen. Sisustuksen ja muiden yksityiskohtien materiaaleiksi olemme valinneet miellyttäviä ja luonnosta inpiraationsa saaneita sävyjä ja luonnonmateriaaleja. Puutarhassa on runsaasti kasvillisuutta,kävelyreittejä, levähdys- ja nautiskelupaikkoja sekä mahdollisuus puutarhanhoitoon. Lasitetuilla ja kauniiksi sisustetuilla parvekkeilla on mukava nauttia maisemista huonollakin säällä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Olarinpuistossa korostetaan aktiviteeteissa luonnon ja puutarhan virkistäviä vaikutuksia. Asukkaita ohjataan ulkoaktiviteetteihin edistääkseen siten heidän terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Hoivakodin pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella suihkulähteen äärellä tai varjossa pergolassa, nautiskella ulkotakan lämmöstä tai vaikkapa ruokkia kaneja tai kanoja.

Viikko-ohjelma

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.1753738,"lng":24.7525822},"content":"<h4>Attendo Olarinpuisto</h4><p>Isoistentie 1, 02200 </br> 02200 Espoo </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.1753738,24.7525822' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Isoistentie 1, 02200,
02200 Espoo
Etelä-Suomi

Löydä meille