Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Onnenkari

Suojalantie 3, 23950, Pyhäranta

Tervetuloa meille

Tuija Saarinen, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa ark. klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kotihoito, Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
26
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2017

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Onnenkari tarjoaa kodin 26 ikääntyneelle. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa ja mahdollisuuden myös intervalliasumiseen. Hoivakodin henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yksilölliset tarpeet huomioiden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa on viihtyisä ja kodinomainen ympäristö, jossa ikääntymisen tuomat vaatimukset ja asukkaiden turvallisuus on otettu tarkasti huomioon. Asukkaat saavat sisustaa 20m2 kokoisen yksiönsä itse oman makunsa mukaan. Asunnoissa on valmiina peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone löytyy jokaisesta asunnosta. Pariskunnille on mahdollisuus saada yhteinen asunto. Asukkaiden yhteiskäytössä ovat hoivakodin kodikkaat yhteistilat, saunaosasto ja piha-alue.

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Onnenkarin asukkaita kannustetaan yhdessäoloon ja yhdessä tekemiseen. Asukkaiden päivittäiseen arkeen kuuluu ulkoilu ja toimintaa ylläpitävä liikunta. Toiminnalliset tuokiot sisältävät mm. peli- ja jumppahetkiä, retkiä lähiympäristöön, leivontaa ja elokuvailtoja. Mahdollistamme asukkaillemme mm. kampaaja- ja jalkahoitopalveluita tarpeen mukaan omakustannushintaan. Omaisyhteistyömme on aktiivista ja säännöllistä.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.9529525,"lng":21.4370838},"content":"<h4>Attendo Onnenkari</h4><p>Suojalantie 3, 23950 </br> 23950 Pyhäranta </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.9529525,21.4370838' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Suojalantie 3, 23950,
23950 Pyhäranta
Länsi-Suomi

Löydä meille