Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Onnenkari

Suojalantie 3, 23950, Pyhäranta

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kotihoito, Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
26
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2017

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaEvamaria Ståhlberg

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Onnenkari tarjoaa kodin 26:lle ikääntyneelle. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa ja mahdollisuuden myös intervalliasumiseen. Hoivakodin henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yksilölliset tarpeet huomioiden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa on viihtyisä ja kodinomainen ympäristö, jossa ikääntymisen tuomat vaatimukset ja asukkaiden turvallisuus on otettu tarkasti huomioon. Asukkaat saavat sisustaa 20m2 kokoisen yksiönsä itse oman makunsa mukaan. Asunnoissa on valmiina peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone löytyy jokaisesta asunnosta. Pariskunnille on mahdollisuus saada yhteinen asunto. Asukkaiden yhteiskäytössä ovat hoivakodin kodikkaat yhteistilat, saunaosasto ja piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Onnenkarin asukkaita kannustetaan yhdessäoloon ja yhdessä tekemiseen. Asukkaiden päivittäiseen arkeen kuuluu ulkoilu ja toimintaa ylläpitävä liikunta. Toiminnalliset tuokiot sisältävät mm. peli- ja jumppahetkiä, retkiä lähiympäristöön, leivontaa ja elokuvailtoja. Mahdollistamme asukkaillemme mm. kampaaja- ja jalkahoitopalveluita tarpeen mukaan omakustannushintaan. Omaisyhteistyömme on aktiivista ja säännöllistä.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.9529525,"lng":21.4370838},"content":"<h4>Attendo Onnenkari</h4><p>Suojalantie 3, 23950 </br> 23950 Pyhäranta </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.9529525,21.4370838' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Suojalantie 3, 23950,
23950 Pyhäranta
Länsi-Suomi

Löydä meille