Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Onnenkehrä

Hämeenkatu 27-29, 05800, Hyvinkää

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Senioriasunnot, Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
21
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaTarja Makkonen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444942743

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Onnenkehrä on Hyvinkäälle tammikuussa 2018 avautunut hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Lisäksi Onnenkehrä tarjoaa kotihoidon palveluita samassa kiinteistössä sijaitseviin senioriasuntoihin. Attendo Onnenkehrän kanssa samassa kiinteistössä sijaitsee myös useita muita seniorityöhön erikoistuneita palveluntuottajia. Hoivakodissa on 21 asukashuonetta tehostetun palveluasumisen tarpeisiin. Asukkaiden tukena ja apuna on ammattitaitoinen henkilökuntamme ympärivuorokautisesti. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella hoivakodin asukkaalla on oma 20,5 m2 kokoinen huone, jossa on tilava WC/suihkutila. Asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroillaan. Hoivakodissa on myös asukkaille yhteiset, viihtyisät ja helppokuluiset oleskelutilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja osallistua arjen askareisiin. Hoivakodissa on myös saunaosasto, jonka löylyt lämpiävät asukkaiden toivoessa. Hoivakodin piha-alue on esteetön ja helppokulkuinen.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää. Järjestämme monipuolista toimintaa, joihin kukin voi osallistua omien voimavarojensa mukaan. Kannustamme yhteiseen ajanviettoon, mutta mahdollistamme myös vetäytymisen omaan rauhaan. Asukkaiden läheiset ovat aina tervetulleita vierailuille ja mukaan kodin arkeen. Attendo Onnenkehrän kanssa samassa kiinteistössä toimii ravintola sekä yksityisiä palveluntuottajia kuten mm. kampaaja, fysioterapeutti, hieroja ja jalkojenhoitaja, joiden palvelut ovat asukkaiden käytössä omakustannushintaan.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.6355442,"lng":24.8678392},"content":"<h4>Attendo Onnenkehrä</h4><p>Hämeenkatu 27-29, 05800 </br> 05800 Hyvinkää </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.6355442,24.8678392' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Hämeenkatu 27-29, 05800,
05800 Hyvinkää
Etelä-Suomi

Löydä meille