Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Onnentäyttymys

Onnentaival 6, 07170, Pornainen

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
40
Huoneen koko
18-21 m2
Valmistunut
2010

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaPia-Mari Töyli

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0409606990

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Onnentäyttymys on Pornaisissa sijaitseva hoivakoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa 40 ikäihmiselle. Onnentäyttymyksessä jokaisella asukkaalla on oma tilava huone ja käytössään kodikkaat yhteistilat.
Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen ja välittävä hoivahenkilökunta. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, ja laaditaan henkilökohtainen hoiva- ja asumissuunnitelma yhdessä asukkaan, omaisten ja henkilökunnan kanssa. Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma, tilava huone, josta löytyy invamitoitettu WC/kylpyhuone ja peruskalusteet - muuten asukkaamme saavat kalustaa kotinsa itse. Asukashuoneet ovat 18m2 kokoisia. Laajennusosan huoneet ovat kooltaan 19,5m2. Yksikössä on myös kaksi kahden hengen huonetta, eli meille voi muuttaa myös pariskuntana. Asukkaiden yhteiskäytössä on viihtyisät ja kodikkaat oleskelutilat joissa on mukava viettää yhteistä aikaa. Kodissa on myös tilava saunaosasto ja tilava saunaosasto. Hoivakodilla on myös turvallinen piha-alue asukkaiden käytössä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Onnetäyttymyksessä järjestämme mielekästä ja monipuolista ohjelmaa virkistämään ja piristämään asukkaiden arkea. Järjestämme muun muassa muisteluhetkiä, musiikkia, lukuhetkiä ja jumppatuokioita. Sijaitsemme luonnonläheisellä alueella, kauniissa maalaismaisemassa, jossa ulkoilu on olennainen osa aktiviteetteja. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös säännöllisesti toimintaa johon omaiset pääsevät osallisiksi. Asukkaiden ilona Onnentäyttymyksessä asuu Elli-kissa ja kesäisin pihalla asustelee kanoja ja viiriäisiä.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.4667941,"lng":25.3880666},"content":"<h4>Attendo Onnentäyttymys</h4><p>Onnentaival 6, 07170 </br> 07170 Pornainen </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.4667941,25.3880666' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Onnentaival 6, 07170,
07170 Pornainen
Etelä-Suomi

Löydä meille