Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Onnentäyttymys

Onnentaival 6, 07170, Pornainen

Tervetuloa meille

Pia-Mari Töyli, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
40
Huoneen koko
18-21 m2
Valmistunut
2010
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 040 960 6990

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Onnentäyttymys on Pornaisissa sijaitseva hoivakoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa 40 ikäihmiselle. Onnentäyttymyksessä jokaisella asukkaalla on oma tilava huone ja käytössään kodikkaat yhteistilat. Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen ja välittävä hoivahenkilökunta. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, ja laaditaan henkilökohtainen hoiva- ja asumissuunnitelma yhdessä asukkaan, omaisten ja henkilökunnan kanssa. Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma, tilava huone, josta löytyy invamitoitettu WC/kylpyhuone ja peruskalusteet - muuten asukkaamme saavat kalustaa kotinsa itse. Asukashuoneet ovat 18m2 kokoisia. Laajennusosan huoneet ovat kooltaan 19,5m2. Yksikössä on myös kaksi kahden hengen huonetta, eli meille voi muuttaa myös pariskuntana. Asukkaiden yhteiskäytössä on viihtyisät ja kodikkaat oleskelutilat joissa on mukava viettää yhteistä aikaa. Kodissa on myös tilava saunaosasto ja tilava saunaosasto. Hoivakodilla on myös turvallinen piha-alue asukkaiden käytössä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Asukkaille tarjotaan mahdollisuus kodin virikkeelliseen arkeen sekä tuvan ulkopuolisiin kontakteihin ja suhteisiin. Onnentäyttymyksen säännölliseen virikeohjelmaan kuuluu kädentaitoja tukevaa toimintaa, musikaalisuutta sekä liikunnallisia harrasteita. Ulkoilemaan pääsee vuoden jokaisena päivänä. Onnentäyttymyksen lähiympäristö sekä hoivakodin oma aidattu pihapiiri ovat sopivia turvalliseen ulkoiluun sekä mahdollistavat asukkaiden osallistumisen halutessaan puutarhan hoitoon.

Viikko-ohjelmamme

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.4667941,"lng":25.3880666},"content":"<h4>Attendo Onnentäyttymys</h4><p>Onnentaival 6, 07170 </br> 07170 Pornainen </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.4667941,25.3880666' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Onnentaival 6, 07170,
07170 Pornainen
Etelä-Suomi

Löydä meille