Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Onni

Kivistöntie 4, 04600, Mäntsälä

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Kotihoito
Paikkojen määrä
40
Huoneen koko
20m2
Valmistunut
2016

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaPäivi Hyvärinen Meier

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Onni on Mäntsälässä sijaitseva 40-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Lisäksi Onni tarjoaa kotihoidon palveluita (mm. siivous-, pyykki- ja turvahälytyspalvelut) kiinteistössä sijaitseviin vuokrattaviin senioriasuntoihin. Attendo Onnin kanssa samassa kiinteistössä sijaitsee lisäksi useita muita seniorityöhön erikoistuneita palveluntuottajia. Olemme palvelusetelin tuottajana Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Tuusulassa, niin lyhyt-, kuin pitkäaikaishoivalle.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella hoivakodin asukkaalla on oma huone, jossa on tilava WC/kylpyhuone. Asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroillaan. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset, viihtyisät ja helppokuluiset oleskelutilat joissa on mukava viettää yhteistä aikaa. Attendo Onnessa on myös saunaosasto, jonka löylyt lämpenevät asukkaiden toivoessa. Hoivakodin piha-alue on esteetön ja helppokulkuinen soveltuen hyvin ulkoiluun myös apuvälineiden kanssa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on aktiivista ja asukkaittensa näköistä. Järjestämme monenlaista mukavaa ja mielekästä toimintaa piristämään asukkaittemme arkea. Viriketoimintaa kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Kannustamme yhteiseen ajanviettoon mahdollistaen myös omaan rauhaan vetäytymisen. Toivotamme omaiset ja läheiset aina tervetulleiksi vierailemaan ja mukaan palvelukodin arkeen.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.6385168,"lng":25.3227844},"content":"<h4>Attendo Onni</h4><p>Kivistöntie 4, 04600 </br> 04600 Mäntsälä </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.6385168,25.3227844' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kivistöntie 4, 04600,
04600 Mäntsälä
Etelä-Suomi

Löydä meille