Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Pajuharju

Pajuharjuntie 14, 73100, Lapinlahti

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20m2
24/7 hoitaja
Kyllä

Tervetuloa meille

AluepäällikköAnne Help

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Pajuharju on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Hoivakoti sijaitsee Lapinlahdella, kauniin maiseman ja rauhallisen omakotialueen keskellä.
Attendo Pajuharju on viihtyisä ja turvallinen palvelukoti 30:lle ikäihmisille, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Pajuharju sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille.
Hoivakoti sijaitsee keskellä kirkonkylää kauniin maiseman keskellä, lähietäisyydellä kaikki palvelut. Asukkaista pitää huolta ammattitaitoinen hoivahenkilöstö. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen asumis- ja hoitosuunnitelma yhdessä asukkaan ja omaisten kanssa.

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Pajuharjussa asukashuoneita on 30. Huonekoko on 20m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja esteetön wc- ja suihkutilat. Huoneet ovat yhden hengenhuoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Hoivakodin kaikki tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioiden. Viihtyissä yhteistiloissa on mukava tavata naapureita ja viettää yhteistä aikaa. Luonnonläheisellä piha-alueella on helppo ja mukava ulkoilla apuvälineidenkin kanssa. Hoivakodissa on myös sauna, joka lämpiää asukkaiden toivoessa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki
Arki Pajuharjussa on monipuolista ja asukkaittensa näköistä. Kannustamme asukkaitamme aktiivisuuteen ja tarjoamme monenlaista toimintaa ja tekemistä omien toiveiden sekä jaksamisen mukaan. Järjestämme muun muassa musiikkia, muistelutuokioita, lukuhetkiä ja jumppatuokioita. Kodissa asukkaille annetaan aikaa myös vain rentoutumiselle, rauhoittumiselle ja lepäämiselle. Kodinomaisessa ympäristössä ei ole ennalta määrättyjä kellonaikoja, vaan jokainen asukas saa elää itselle tutun ja luontevan rytminsä mukaisesti. Myös omaiset ja läheiset ovat tervetulleita vierailemaan!

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.3709051,"lng":27.3972042},"content":"<h4>Attendo Pajuharju</h4><p>Pajuharjuntie 14, 73100 </br> 73100 Lapinlahti </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.3709051,27.3972042' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Pajuharjuntie 14, 73100,
73100 Lapinlahti
Itä-Suomi

Löydä meille