Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Pajuharju

Pajuharjuntie 14, 73100, Lapinlahti

Tervetuloa meille

Janna Ellola, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20 m2
24/7 hoitaja
Kyllä

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Pajuharju on viihtyisä ja turvallinen palvelukoti 30 ikäihmisille, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Pajuharju sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille.

Hoivakoti sijaitsee keskellä kirkonkylää kauniin maiseman keskellä, lähietäisyydellä kaikki palvelut. Asukkaista pitää huolta ammattitaitoinen hoivahenkilöstömme. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen asumis- ja hoitosuunnitelma yhdessä asukkaan ja omaisten kanssa.

Omavalvontasuunnitelmamme

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Pajuharjussa asukashuoneita on 30. Huonekoko on 20m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja esteetön wc- ja suihkutilat. Huoneet ovat yhden hengenhuoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Hoivakodin kaikki tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioiden. Viihtyissä yhteistiloissa on mukava tavata naapureita ja viettää yhteistä aikaa. Luonnonläheisellä piha-alueella on helppo ja mukava ulkoilla apuvälineidenkin kanssa. Hoivakodissa on myös sauna, joka lämpiää asukkaiden toivoessa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki
Arki Pajuharjussa on monipuolista ja asukkaittensa näköistä. Kannustamme asukkaitamme aktiivisuuteen ja tarjoamme monenlaista toimintaa ja tekemistä omien toiveiden sekä jaksamisen mukaan. Järjestämme muun muassa musiikkia, muistelutuokioita, lukuhetkiä ja jumppatuokioita. Kodissa asukkaille annetaan aikaa myös vain rentoutumiselle, rauhoittumiselle ja lepäämiselle. Kodinomaisessa ympäristössä ei ole ennalta määrättyjä kellonaikoja, vaan jokainen asukas saa elää itselle tutun ja luontevan rytminsä mukaisesti. Myös omaiset ja läheiset ovat tervetulleita vierailemaan!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.3709051,"lng":27.3972042},"content":"<h4>Attendo Pajuharju</h4><p>Pajuharjuntie 14, 73100 </br> 73100 Lapinlahti </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.3709051,27.3972042' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Pajuharjuntie 14, 73100,
73100 Lapinlahti
Itä-Suomi

Löydä meille