Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Peiponhovi

Hurtinkatu 10, 20610, Turku

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
63
Huoneen koko
25 m2-50 m2
Valmistunut
2016

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaAlice Rosnell

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 2957

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Peiponhovi 63-paikkainen palvelukoti Turussa. Peiponhovi sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Kevyttä palveluasumista on saatavilla eri hintaisina palvelupaketteina, huolenpidon tarpeesta riippuen. Tehostettu palveluasuminen sisältää kokonaisvaltaisen, ympärivuorokautisen hoivan sekä sitä tukevat palvelut. Tarjolla on myös lyhytaikaista asumista,esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jota päivitetään tarpeen mukaan.

Peiponhoivn ajatuksena on tuoda kulttuuria hoivakodin arkeen. Kulttuuri viihdyttää ja tuo elämään mielekkyyttä. Lisäksi se tekee hyvää aisteille ja muistille sekä vahvistaa ihmisen identiteettiä sekä yhteisöllisyyden tunnetta.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Peiponhovissa on neljä ryhmäkotia, joissa on yhteensä 63 asukaspaikkaa. Jokaisella asukkaalla on oma 25m2 huone, jossa on peruskalusteet ja esteetön WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Saatavilla on myös 50m2 kokoisia kahden hengen huoneita, joihin voi muuttaa esimerkiksi pariskuntana. Kaikki Peiponhovin tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioiden. Hoivakodissa on asukkaille yhteinen, tilava oleskeluhuone ja ruokailutila yhdessäoloon ja seurusteluun, viihtyisä saunaosasto sekä kuntoutukseen tarkoitettu hyvinvointitila. Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen ja helppokulkuinen piha-alue, jossa on mukava ulkoilla.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Peiponhovissa korostamme aktiviteettien suunnittelussa kulttuuria ja taidetta. Kulttuuri viihdyttää ja tuo elämään mielekkyyttä. Lisäksi se tekee hyvää aisteille ja muistille sekä vahvistaa ihmisen identiteettiä sekä yhteisöllisyyden tunnetta. Mopuoliseen ohjelmaan kuuluu asukkaiden toiveita kuunnellen muun muassa musiikkia, taidepajoja, lukuhetkiä ja muistelutuokioita. Kannustamme mukaan yhteiseen tekemiseen mutta takaamme myös mahdollisuuden vetäytyä omaan rauhaan.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.439774,"lng":22.342526},"content":"<h4>Attendo Peiponhovi</h4><p>Hurtinkatu 10, 20610 </br> 20610 Turku </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.439774,22.342526' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Hurtinkatu 10, 20610,
20610 Turku
Länsi-Suomi

Löydä meille