Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Pellavakoti

Liinuminkatu 5, 15860, Hollola

Tervetuloa meille

Päivi Kaarto, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
42
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2016
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 3824 ja 044 494 3825

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Pellavakoti on avattu Hollolaan elokuussa 2016. 42-paikkainen hoivakoti tarjoaa tehostettua eli ympärivuorokautista palveluasumista sekä lyhytaikaista palveluasumista ikäihmisille. Hoivakodin jokaisella asukkaalla on oma tilava huone, käytössään viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue. Attendo Pellavakodissa asukas saa turvallista ja ammattitaitoista hoivaa ja huolenpitoa, sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen.

Sijaitsemme Hollolassa luonnonläheisellä alueella. Moniammatillinen henkilöstö on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle on nimetty omahoitaja, joka perehtyy asukkaan asioihin. Asukkaalle tehdään myös henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jota päivitetään yhdessä omaisten, asukkaan ja henkilökunnan kanssa. Pellavakodissa toimintamme kulmakivenä on arvokas vanhuus ja monipuolinen, virkistävä ja toimintakykyä ylläpitävä arki.

Asukkaaksi Pellavakotiin pääsee joko Hyvinvointikuntayhtymän kautta, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Pellavakoti sijaitsee kauniiden pelto ja metsämaisemien äärellä. Hoivakodissamme on viihtyisä, aidattu sisäpiha terasseineen. Asunnoissa on tilava WC/kylpyhuone ja peruskalusteet - muuten asukkaamme saavat kalustaa kotinsa itse. Hoivakodissa on oma aidattu piha, viihtyisät yhteiset oleskelutilat ja saunaosasto, jossa löylyt lämpiävät aina kun halukkaita löytyy.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää. Toimintakykyä tukeaksemme, järjestämme monipuolista ja mielekästä ohjelmaa asukkaiden toiveiden mukaan. Myös sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Attendon hoivakotien toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteisia aktiviteetteja. Aktiviteettien järjestämisessä huomioimme juhlapyhät ja mahdollisuuksien mukaan kutsumme vierailijoita kuten päiväkotilaisia ja lauluryhmiä hoivakotiin. Järjestämme lisäksi yhteisöllistä toimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Kuntouttava toiminta

Kuntouttava toiminta Pellavakodissa

Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa yksikössä lisäksi esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

"Pellavakodissa on ihana piha, jossa saa vapaasti ulkoilla. Asukkaat osallistetaan myös arjen askareisiin. Ruoka hoivakodissa on laadukasta, ihana paikka!"

Nainen, 66 Pellavakodin asukas

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.9887015,"lng":25.5163229},"content":"<h4>Attendo Pellavakoti</h4><p>Liinuminkatu 5, 15860 </br> 15860 Hollola </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.9887015,25.5163229' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Liinuminkatu 5, 15860,
15860 Hollola
Etelä-Suomi

Löydä meille