Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Pellavakoti

Liinuminkatu 5, 15860, Hollola

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
42
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2016

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtaja (tavoitettavissa arkisin klo 8-16)Heidi Korhonen

Hoitajien puhelinnumero: 044 494 3824

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Pellavakoti on avattu Hollolaan elokuussa 2016. 42-paikkainen hoivakoti tarjoaa tehostettua eli ympärivuorokautista palveluasumista sekä lyhytaikaista palveluasumista ikäihmisille. Hoivakodin jokaisella asukkaalla on oma tilava huone, käytössään viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue. Attendo Pellavakodissa asukas saa turvallista ja ammattitaitoista hoivaa ja huolenpitoa, sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen.
Sijaitsemme Hollolassa luonnonläheisellä alueella. Moniammatillinen henkilöstö on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle on nimetty omahoitaja, joka perehtyy asukkaan asioihin. Asukkaalle tehdään myös henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jota päivitetään yhdessä omaisten, asukkaan ja henkilökunnan kanssa. Pellavakodissa toimintamme kulmakivenä on arvokas vanhuus ja monipuolinen, virkistävä ja toimintakykyä ylläpitävä arki. Asukkaaksi Pellavakotiin pääsee joko Hyvinvointikuntayhtymän kautta, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Pellavakoti sijaitsee kauniiden pelto ja metsämaisemien äärellä. Hoivakodissamme on viihtyisä, aidattu sisäpiha terasseineen. Asunnoissa on tilava WC/kylpyhuone ja peruskalusteet - muuten asukkaamme saavat kalustaa kotinsa itse. Hoivakodissa on oma aidattu piha, viihtyisät yhteiset oleskelutilat ja saunaosasto, jossa löylyt lämpiävät aina kun halukkaita löytyy.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää. Toimintakykyä tukeaksemme, järjestämme monipuolista ja mielekästä ohjelmaa asukkaiden toiveiden mukaan. Myös sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Attendon hoivakotien toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteisia aktiviteetteja. Aktiviteettien järjestämisessä huomioimme juhlapyhät ja mahdollisuuksien mukaan kutsumme vierailijoita kuten päiväkotilaisia ja lauluryhmiä hoivakotiin. Järjestämme lisäksi yhteisöllistä toimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

"Pellavakodissa on ihana piha, jossa saa vapaasti ulkoilla. Asukkaat osallistetaan myös arjen askareisiin. Ruoka hoivakodissa on laadukasta, ihana paikka!"

Nainen, 66 Pellavakodin asukas

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.9887015,"lng":25.5163229},"content":"<h4>Attendo Pellavakoti</h4><p>Liinuminkatu 5, 15860 </br> 15860 Hollola </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.9887015,25.5163229' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Liinuminkatu 5, 15860,
15860 Hollola
Etelä-Suomi

Löydä meille