Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Peltola

Pihlajapolku 2, 37800, Akaa

Tervetuloa meille

Jaana Salmela , Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Senioriasunnot, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
21
Huoneen koko
21 m2
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 1711

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Peltola on Akaaseen keväällä 2018 valmistunut 21-paikkainen ikäihmisten palvelukoti. Tarjoamme laadukasta ympärivuorokautista hoivaa ja palveluasumista ikääntyneille. Tarjoamamme kevyempi palveluasuminen on tarkoitettu ikääntyneille, jotka eivät tarvitse ympärivuorokautista hoivaa, mutta arvostavat vaivattomuutta ja haluavat ostaa arkeaan helpottavia palveluita. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Kaikki palvelut räätälöidään asukkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa asuntonsa kotoisiksi. Asukashuoneet ovat kooltaan 21 m2. Palvelukodissa on asukkaille yhteiset, esteettömät ja tilavat oleskelu- ja ruokailutilat, joissa on mukava tavata naapureita ja viettää yhteistä aikaa. Palvelukodin sauna lämpiää asukkaiden toivoessa ja turvallisessa pihapiirissä on helppo ulkoilla apuvälineidenkin kanssa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Asukkaamme heräävät ja asettuvat yöpuulle omaan tahtiin, seuraamme ja ohjaamme vuorokausirytmiä ja riittävän levon toteutumista. Perushoidolliset toimet (henkilökohtainen hygienia, pukeminen jne.) hoidetaan mahdollisuuksien mukaan asukkaan tottumusten mukaisesti. Yksilölliset sairaanhoidolliset toimenpiteet lomitetaan päivään Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.16154,"lng":23.854403},"content":"<h4>Attendo Peltola</h4><p>Pihlajapolku 2, 37800 </br> 37800 Akaa </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.16154,23.854403' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Pihlajapolku 2, 37800,
37800 Akaa
Länsi-Suomi

Löydä meille