Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Pihlajaharju

Torpparintie 3, 74120, Iisalmi

Tervetuloa meille

Kirsi Väisänen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
61
Huoneen koko
23 m2
Valmistunut
2012

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Pihlajaharju on kodikas hoivakoti Iisalmessa, Torpparintien rauhallisella omakotitaloalueella. Attendo Pihlajaharju on 60-paikkainen hoivakoti ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä. Moniammatillinen henkilökuntamme on läsnä ympäri vuorokauden asukkaiden tukena. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja, jonka kanssa laaditaan yksilöllinen, päivittäistä hoitotyötä ohjaava kirjallinen hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelma, jonka toteutumista arvioidaan säännöllisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää
Attendo Pihlajaharjussa kaikki tilat on suunniteltu ikäihmisten erityistarpeet huomioiden. Palvelukodissa on neljä ryhmäkotia, joissa kussakin on 15 asuntoa ja ryhmäkodin asukkaille yhteinen oleskelu- ja ruokailutila. Jokaisella asukkaalla on oma 21m2 kokoinen huoneensa ja meille on mahdollista muuttaa myös pariskuntana. Huoneet ovat varustettuna tilavalla wc/suihkutilalla sekä hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muutoin asukkaat voivat sisustaa asuntonsa omilla tutuilla tavaroillaan. Palvelukodissa on myös tilava saunaosasto ja piha-alue on turvallinen ja esteetön liikkua apuvälineidenkin kanssa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Monipuolinen arki ylläpitää toimintakykyä ja virkistää mieltä. Järjestämme runsaasti mukavaa ja mielekästä ohjelma asukkaiden toiveiden mukaan. Meillä ulkoillaan, jumpataan, muistellaan, nautitaan musiikista ja peleistä. Järjestämme myös vuodenaikoihin liittyviä juhlia ja juhliin kutsumme usein omaiset mukaan. Myös yhteiset ruokailuhetket ovat tärkeitä niin fyysisen hyvinvoinnin ja jaksamisen kuin sosiaalisen aktiivisuuden kannalta. Pihlajaharjussa tarjoillaan oman keittiön maukasta ja monipuolista suomalaista kotiruokaa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.5887224,"lng":27.1778895},"content":"<h4>Attendo Pihlajaharju</h4><p>Torpparintie 3, 74120 </br> 74120 Iisalmi </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.5887224,27.1778895' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Torpparintie 3, 74120,
74120 Iisalmi
Itä-Suomi

Löydä meille