Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Pihlajakoti

Noljakantie 17 C,80130, Joensuu

Tervetuloa meille

Tarja Rytkönen, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
31
Huoneen koko
22-26 m2
Valmistunut
2011
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4944199

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Pihlajakoti on tammikuussa 2011 Joensuuhun avattu ikäihmisten hoivakoti. Modernissa hoivakodissamme on 30 asuntoa tehostetun palveluasumisen asiakkaille. Hoivakodissa asutaan omassa tilavassa huoneessa ja käytössä ovat viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue. Pihlajakoti tarjoaa asukkaalle turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen.
Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille ja moniammatillinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jota arvioidaan ja päivitetään säännöllisin väliajoin.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakotimme on suunniteltu ammattitaidolla ja harkiten ottaen huomioon asukkaiden mukavuus ja tarpeet. Attendo Pihlakodissa on kaksi kodikasta 15 asukkaan ryhmäkotia, joissa on omat viihtyisät oleskelutilat ja parveke. Jokaisella asukkaalla on oma valoisa ja tilava asukashuone, kooltaan 20-30m2. Jokaisessa huoneessa on oma esteetön kylpyhuoneensa. Asukkaat voivat kalustaa huoneensa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Ulkoilu on helppoa ja turvallista omalla viihtyisällä pihalla – yksin tai yhdessä muiden asukkaiden kanssa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Pihlajakodin henkilökunta järjestää toiminnallisia tuokioita päivittäin. Monipuolinen ja mielekäs arki ylläpitää sekä fyysistä toiminta kykyä että sosiaalisia suhteita. Toiminnalliset tuokiot voivat olla lehden lukua yhdessä, leivontaa, askartelua tai ulkoilua. Lisäksi vapaaehtoiset, sekä koirakaverit käyvät vierailemassa viikoittain, erityisesti eläimet tuovat paljon iloa asukkaille.

"Täällä on meidän isän hyvä olla."

Pihlajakodin asukkaan läheinen

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.6179879,"lng":29.7246463},"content":"<h4>Attendo Pihlajakoti</h4><p>Noljakantie 17 C,80130 </br> 80130 Joensuu </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.6179879,29.7246463' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Noljakantie 17 C,80130,
80130 Joensuu
Itä-Suomi

Löydä meille