Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Pihlakartano

Kyrkösjärventie 34, 60200, Seinäjoki

Tervetuloa meille

Carita Tammiranta, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2013
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4829

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Pihlakartano on Seinäjoella sijaitseva, 2013 avattu ikäihmisten hoivakoti. Attendo Pihlakartano on koti 60 ikäihmiselle, jotka tarvitsevat eritasoista tukea ja apua päivittäisessä elämässään. Täällä asut omassa tilavassa huoneessasi ja käytössäsi ovat viihtyisät yhteistilat ja piha-alue. 

Moniammatillinen henkilökuntamme on läsnä ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Pihlakartanossa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Pihlakartanossa on neljä pienryhmäkotia, joissa jokaisessa on oma kodikas oleskelu- ja ruokailutila sekä terassipiha tai lasitettu parveke. Jokaisella asukkaalla on oma tilava 25m2 kokoinen huone, jossa invamitoitettu kylpyhuone/wc. Asunnoissa on valmiina sänky ja patja, paloturvalliset ikkunaverhot, sälekaihtimet ja vaatekaapisto. Muuten asukkaat voivat kalustaa huoneensa mieleisekseen. Pihlakartanossa ulkoilu onnistuu helposti omalla turvallisella pihalla myös apuvälineiden kanssa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodissamme on tarjolla monenlaista kiinnostavaa ja virkistävää tekemistä. Asukas voi halutessaan nauttia omasta rauhasta tai osallistua toimintaan yhdessä läheistensä, henkilökunnan tai muiden asukkaiden kanssa. Ulkoilu ja liikunta ovat tärkeää terveydelle ja hyvinvoinnille ja osa olennainen osa arkeamme. Järjestämme lisäksi jumppaa, teemme käsitöitä, kuuntelemme musiikkia, luemme kirjoja ja lehtiä, katsomme elokuvia ja juhlimme perinteitä ja teemapäiviä. Toivotamme myös omaiset lämpimästi mukaan toimintaamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.7538454,"lng":22.8210226},"content":"<h4>Attendo Pihlakartano</h4><p>Kyrkösjärventie 34, 60200 </br> 60200 Seinäjoki </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.7538454,22.8210226' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kyrkösjärventie 34, 60200,
60200 Seinäjoki
Länsi-Suomi

Löydä meille