Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Pihlakartano

Kyrkösjärventie 34, 60200, Seinäjoki

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2013

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaAija Tekoniemi

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444944829

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Pihlakartano on Seinäjoelle elokuussa 2013 avattu ikäihmisten hoivakoti, joka edustaa Attendon Mummola-suunnittelua. Mummolassa asut omassa tilavassa huoneessasi ja käytössäsi ovat viihtyisät yhteistilat ja piha-alue. Attedo Pihlakartano on koti 60:lle ikäihmiselle, jotka tarvitsevat eritasoista tukea ja apua pävittäisessä elämässään.
Moniammatillinen henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Pihlkartanossa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Pihlakartanossa on neljä pienryhmäkotia, joissa jokaisessa on oma kodikas oleskelu- ja ruokailutila sekä terassipiha tai lasitettu parveke. Jokaisella asukkaalla on oma tilava 25m2 kokoinen huone, jossa invamitoitettu kylpyhuone/wc. Asunnoissa on valmiina sänky ja patja, paloturvalliset ikkunaverhot, sälekaihtimet ja vaatekaapisto. Muuten asukkaat voivat kalustaa huoneensa mieleisekseen. Pihlakartanossa ulkoilu onnistuu helposti omalla turvallisella pihalla myös apuvälineiden kanssa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodissamme on tarjolla monenlaista kiinnostavaa ja virkistävää tekemistä. Asukas voi halutessaan nauttia omasta rauhasta tai osallistua toimintaan yhdessä läheistensä, henkilökunnan tai muiden asukkaiden kanssa. Ulkoilu ja liikunta ovat tärkeää terveydelle ja hyvinvoinnille ja osa olennainen osa arkeamme. Järjestämme lisäksi jumppaa, teemme käsitöitä, kuuntelemme musiikkia, luemme kirjoja ja lehtiä, katsomme elokuvia ja juhlimme perinteitä ja teemapäiviä. Toivotamme myös omaiset lämpimästi mukaan toimintaamme.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.7538454,"lng":22.8210226},"content":"<h4>Attendo Pihlakartano</h4><p>Kyrkösjärventie 34, 60200 </br> 60200 Seinäjoki </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.7538454,22.8210226' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kyrkösjärventie 34, 60200,
60200 Seinäjoki
Länsi-Suomi

Löydä meille