Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Porinhelmi

Seipikuja 8, 28300, Pori

Tervetuloa meille

Iida Lammasniemi, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2015
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 780 8113

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Porinhelmi on Porissa sijaitseva viihtyisä 30 ikäihmisen hoivakoti. Tarjoamme tehostettua ympärivuorokautista hoivaa ja lyhytaikaista hoivaa helpottamaan omaishoitajan arkea. Yksilöllisesti sinulle suunniteltu kokonaisuus ja turvallinen ympäristö edistävät ja ylläpitävät toimintakykyä. Olemme tukenasi, kun sitä tarvitset.

Hoivakodissa vaalitaan ja kehitetään vanhustyötä sekä muistisairaiden kuntoutus- ja hoivakulttuuria. Hoivan ja kuntoutuksen räätälöimme asukkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kaikessa toiminnassa tähtäämme asukkaan persoonalähtöiseen hoivaan sekä hyvään ja monipuoliseen elämään. Attendo Porinhelmeen voit tulla asukkaaksi kunnan tai kaupungin ostopalveluna, palvelusetelillä tai myös itsemaksavana asiakkaana.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka voi sisustaa omilla tutuilla huonekaluilla. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Porinhelmestä löytyy myös viihtyisät yhteisölliset yhteistilat sekä turvallinen piha-alue. Hoivakodin palvelu­kokonaisuuteen kuuluvat asumisen lisäksi yksilöllisesti suunniteltu hoiva, aktivoiva toiminta, siivous- ja pyykkihuolto, turvahälytin sekä säännölliset maukkaat ateriat. 

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Jokaista asukastamme ohjataan liikkumaan mahdollisimman itsenäisesti joko apuvälineillä tai ilman. Jos itsenäinen liikkuminen ei ole mahdollista, ohjaavat terapeuttimme asukkaalle yksilöllisesti soveltuvia harjoitteita sekä apuvälineiden käyttöä. Arki hoivakodissa on monipuolista ja asukkaittensa näköstä. Järjestämme mielekästä ja mukavaa toimintaa asukkaiden toiveiden mukaan. Meillä muistellaan, nautitaan musiikista, jumpataan, pelaillaan ja juhlitaan merkkipäiviä ja juhlapyhiä.

Kuntouttava toiminta

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti Attendo Porinhelmi ja Attendo Kunninkaanhaka
Minna Ollila
puh. 041 731 3950
minna.ollila2@attendo.fi

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.485742,"lng":21.854067},"content":"<h4>Attendo Porinhelmi</h4><p>Seipikuja 8, 28300 </br> 28300 Pori </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.485742,21.854067' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Seipikuja 8, 28300,
28300 Pori
Länsi-Suomi

Löydä meille