Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Puistokartano

Alatalonkatu 1, 76150, Pieksämäki

Tervetuloa meille

Kirsi Asikainen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2013
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4863 Ryhmäkoti Lehto

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Puistokartano on syksyllä 2013 Pieksämäelle avattu 60-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Attendo Puistokartanon neljässä ryhmäkodissa on kussakin 15 asuntoa ja asukkaiden yhteiseen ajanviettoon oleskelu- ja ruokailutilat. Tähtäämme kaikessa toiminnassa asukkaan persoonalähtöiseen hoivaan sekä hyvään ja monipuoliseen elämään. Henkilökunta on asukkaiden tukena ja apuna ympärivuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma heti muutettaessa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakoti on suunniteltu asukkaiden hyvää arkea ajatellen: se on kodikas ja tilat ovat esteettömiä, jotta liikkuminen on turvallista. Jokaisella asukkaalla on oma 25m2 kokoinen huoneensa, jossa on tilava wc/suihkutila. Varmistamme yksityisyyden kaikille asukkaille, mutta yksinäinen ei tarvitse olla: seuraa ja apua on aina saatavilla. Ryhmäkotien yhteisissä oleskelutiloissa voi nauttia naapureiden seurasta ja pihalla ulkoilla turvallisesti myös apuvälineiden kanssa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Henkilökunta järjestää asukkaille viriketoimintaa säännöllisesti. Arki on asukkaiden näköistä ja kuuntelemme heidän toiveitaan aktiviteettien järjestämisessä. Toiminta voi olla esimerkiki liikuntahetki, ulkoilu, lehtien tai kirjojen lukua, leipomista tai vaikka käsitöitä. Hoivakodissa on myös sauna, joka lämpiää asukkaiden toivoessa. Myös ruokailuhetket ovat tärkeää yhteistä aikaa. Tarjoamme Puistokartanossa ikäihmisille terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista perusruokaa hyvällä mielellä höystettynä.

"Uuteen totuttelun jälkeen olen viihtynyt erittäin hyvin. Turvallinen olo, hoito on hyvää, ruoka erinomaista ja hoitajat ystävällisiä."

Nainen, 91-vuotta Hoivakoti Puistokartanon asukas

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.3003297,"lng":27.1364536},"content":"<h4>Attendo Puistokartano</h4><p>Alatalonkatu 1, 76150 </br> 76150 Pieksämäki </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.3003297,27.1364536' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Alatalonkatu 1, 76150,
76150 Pieksämäki
Itä-Suomi

Löydä meille