Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Puistomäki

Kettumäentie 1, 13600, Hämeenlinna

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Senioriasunnot, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
50
Valmistunut
2020
Palveluseteli käy
Kyllä

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtajaMilja Lundahl

Virtuaaliesittely

Kurkista sisään Attendo Puistomäkeen virtuaaliesittelyn avulla. Suunnista talossa ruudulla näkyvien valkoisten ympyröiden johdattamana. Vasemmasta alakumasta voit vaihtaa kerrosta tai katsoa pohjakuvaa. Tervetuloa esittelyyn!

Lähde virtuaaliesittelyyn tästä

Palvelumme

Viihtyisää ja vaivatonta asumista

Attendo Puistomäki on keväällä 2020 Hämeenlinnaan valmistunut uudenlainen palvelukoti. Tarjoamme viimeisteltyä asumista ja yksilöllisesti räätälöityjä palveluita kevyttä apua arjessaan tarvitseville ikäihmisille. Puistomäessä on 50 asukaspaikkaa. Kysy vuokra- ja palveluhinnastoa kodin johtajalta.

Asuminen

Oma koti

Asuminen Puistomäessä on huoletonta ja turvallista. Meillä asut mukavasti omassa juuri valmistuneessa vuokra-asunnossasi. Asuntojen koot vaihtelevat noin 34 m2 yksiöistä 50 m2 kaksioihin, ja osassa asuntoja on tilava parveke. Oman kodin lisäksi nykyaikainen talo tarjoaa tiloja yhteiseen ajanviettoon. Talon asukkaiden käytössä on muun muassa puilla lämpiävä pihasauna. Alakerran ravintolassa nautitaan maittavat lounaat joka päivä.

Lataa asuntohakemuslomake tästä

Ravintola Varpu

Ravintola Varpu

Tervetuloa Puistomäen ravintola Varpuun nauttimaan maittava aamupala tai lounas tai piipahda juomaan kuppi kahvia kahvileivän kera. Varpu sijaitsee Puistomäen ensimmäisessä kerroksessa ja ravintolaan on esteetön kulku.

  • Aamiainen klo 8-9
  • Lounas klo 11-12.30
  • Päiväkahvi klo 14-14.30
Katso ruokalistat täältä

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.00968,"lng":24.4418},"content":"<h4>Attendo Puistomäki</h4><p>Kettumäentie 1, 13600 </br> 13600 Hämeenlinna </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.00968,24.4418' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kettumäentie 1, 13600,
13600 Hämeenlinna
Etelä-Suomi

Löydä meille