Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Rantala

Lundintie 3, 40930 Kinkomaa, Muurame

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
61
Huoneen koko
21,5-26 m2
Valmistunut
2012

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaArmi Perttula

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4943 403

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Rantala on Muuramen Kinkomaalle tammikuussa 2012 avattu hoivakoti. Meillä on 61-asiakaspaikkaa ja sijaitsemme Päijänteen kauniissa rantamaisemissa. Rantala on turvallinen vaihtoehto arkielämän tukemiseen silloin, kun itsenäinen asuminen ei enää ole mahdollista.
Moniammatillinen henkilökuntamme on asukkaiden tukena ja apuna ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle on nimetty omahoitaja, joka perehtyy asukkaan asioihin. Asukkaalle tehdään myös henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jota päivitetään yhdessä omaisten, asukkaan ja henkilökunnan kanssa. Ympärivuorokautinen hoiva, huolenpito ja tukipalvelut mahdollistavat ikäihmiselle kodinomaisen ja turvallisen arjen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Rantalassa kaikilla asukkailla on omat 21,5-26m2 kokoiset huoneet, joissa on invamitoitettu wc- ja kylpyhuone. Hoivakodin kaikki tilat on suunniteltu ikähmisten tarpeet huomioiden. Viihtyisien yhteistilojen lisäksi kodissa on tilava, invamitoitettu saunaosasto sekä tilavat terassit ja parvekkeet.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Rantalassa viikottain vaihtuva virikeohjelmamme pitää sisällään monipuolista ja mukavaa ohjelmaa. Kiinnitämme erityistä huomiota asukkaidemme viihtyvyyden ja sosiaalisuuden tukemiseen. Tarjoamme mukavaa yhdessäoloa ja mielekästä ohjelmaa, konsertteja, tansseja, lauluhetkiä ja muistelutuokioita asukkaiden toiveiden mukaan. Tykättyjä ovat perinteisten bingon ja levyraadin lisäksi yhteislaulutuokiot, kausiaskartelut ja erilaiset liikuntatuokiot. Rantalassa vierailevat esiintyjät ovat kovasti tykättyjä ja säännöllinen ulkoilu pitää mielen virkeänä.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.1548218,"lng":25.7608778},"content":"<h4>Attendo Rantala</h4><p>Lundintie 3, 40930 Kinkomaa </br> 40930 Muurame </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.1548218,25.7608778' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Lundintie 3, 40930 Kinkomaa,
40930 Muurame
Itä-Suomi

Löydä meille