Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Retonkihovi

Pihlajakatu 3, 30420, Forssa

Tervetuloa meille

Paula Kyyrä, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa klo 8-16. Katso lisää yhteystietoja kohdasta Muut yhteystiedot.

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
65
Huoneen koko
22-26 m2
Valmistunut
2011

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Forssassa sijaitseva Attendo Retonkihovi on helmikuussa 2011 avattu 65-paikkainen hoivakoti. Hoivakodin tilat ovat kaksikerroksisessa rakennuksessa ja siinä on neljä 15 asunnon ryhmäkotia. Attendo Retonkihovi tarjoaa hoivaa ja asumispalveluita ikäihmisille, joille kotona asuminen ei ole enää mahdollista. Henkilöstö läsnä ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja hänelle tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Retonkihovissa asukkailla on omat 22-26m2 kokoiset huoneet ja jokaisessa on invamitoitettu kylpyhuone. Attendo Retonkihovissa on neljä ryhmäkotia ja ryhmäkodeissa on omat oleskelu- ja ruokailutilat, sekä terassi tai parveke. Yhteiset tilat ovat tarkoitettu vaikkapa yhteiseen ajanviettoon, kuulumisten vaihtoon, rentoutumiseen tai arjen puuhailuihin. Retonkihovin tilat on suunniteltu ikäihmisten erityistarpeet huomioiden.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Retonkihovissa henkilökunta järjestää monipuolista viriketoimintaa asukkaille säännöllisesti, esimerkiksi jumppaa, ulkoilua, leipomista, käsitöitä tai vaikka lehtien lukua yhdessä. Asukkaidemme arkea rikastutetaan moninaisin tapahtumin, meillä järjestetään muun muassa tanssit joka kuukausi. Toiminnassamme huomioimme myös juhlapyhät ja merkkipävät ja toivotamme myös läheiset mukaan toimintaamme.

Kuntouttava toiminta

Kuntouttava toiminta Retonkihovissa

Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa yksikössä lisäksi esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti Tiina-Maria Savusalo-Forsander, puh. 041 731 1835 tai tiina-maria.savusalo-forsander@attendo.fi

Fysioterapeutti Alfredo Ruiz Egea, puh. 041 731 183 tai alfredo.ruiz.egea@attendo.fi

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.8070295,"lng":23.6193535},"content":"<h4>Attendo Retonkihovi</h4><p>Pihlajakatu 3, 30420 </br> 30420 Forssa </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.8070295,23.6193535' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Pihlajakatu 3, 30420,
30420 Forssa
Etelä-Suomi

Löydä meille