Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Retonkihovi

Pihlajakatu 3, 30420, Forssa

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
65
Huoneen koko
22-26 m2
Valmistunut
2011

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaHanna Ruohonen

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Forssassa sijaitseva Attendo Retonkihovi on helmikuussa 2011 avattu 65-paikkainen hoivakoti. Hoivakodin tilat ovat kaksikerroksisessa rakennuksessa ja siinä on neljä 15 asunnon ryhmäkotia. Attendo Retonkihovi tarjoaa hoivaa ja asumispalveluita ikäihmisille, joille kotona asuminen ei ole enää mahdollista. Henkilöstö läsnä ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja hänelle tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Retonkihovissa asukkailla on omat 22-26m2 kokoiset huoneet ja jokaisessa on invamitoitettu kylpyhuone. Attendo Retonkihovissa on neljä ryhmäkotia ja ryhmäkodeissa on omat oleskelu- ja ruokailutilat, sekä terassi tai parveke. Yhteiset tilat ovat tarkoitettu vaikkapa yhteiseen ajanviettoon, kuulumisten vaihtoon, rentoutumiseen tai arjen puuhailuihin. Retonkihovin tilat on suunniteltu ikäihmisten erityistarpeet huomioiden.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Retonkihovissa henkilökunta järjestää monipuolista viriketoimintaa asukkaille säännöllisesti, esimerkiksi jumppaa, ulkoilua, leipomista, käsitöitä tai vaikka lehtien lukua yhdessä. Asukkaidemme arkea rikastutetaan moninaisin tapahtumin, meillä järjestetään muun muassa tanssit joka kuukausi. Toiminnassamme huomioimme myös juhlapyhät ja merkkipävät ja toivotamme myös läheiset mukaan toimintaamme.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.8070295,"lng":23.6193535},"content":"<h4>Attendo Retonkihovi</h4><p>Pihlajakatu 3, 30420 </br> 30420 Forssa </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.8070295,23.6193535' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Pihlajakatu 3, 30420,
30420 Forssa
Etelä-Suomi

Löydä meille