Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Sairionranta

Tehtaankatu 2, 13220, Hämeenlinna

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Tukiasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20 / 25 m2
Valmistunut
2014

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtajaRiikka Lemponen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 7095 733

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Attendo Sairionranta tarjoaa portaittaittaisia, yksilöllisesti räätälöitäviä sekä yksilön mukana kehittyviä asumis-, kuntoutus- ja tukipalveluja 30 mielenterveyskuntoutujalle. Tehostettuja kuntoutuskotipaikkoja talossa on yhteensä 17, palveluasumisen paikkoja on kodissa 9:lle kuntoutujalle ja tuettua asumista tukiasunnoissa on mahdollista tarjota 4:lle asukkaalle. Kaikki kolme kotia sijaitsevat samassa palvelukodin kiinteistössä, joten kuntoutujan siirtyminen tarpeenmukaiseen asumispalvelun ja tuen pariin sujuu luontevasti, matalan kynnyksen periaatteella. Kodin henkilökunta koostuu mielenterveystyön ammattilaisista, joilla kaikilla on sosiaalialan tai terveydenhuollon koulutus.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Palvelukodin tiloissa on huomioitu kuntoutujien tarpeet ja yksilöllisyys ja toiminnallisuus. Asukkaat saavat kalustavat asuntonsa itse mieleisikseen. Lisäksi tarvittaessa kuntoutujan on mahdollista saada kodilta apua huonekalujen hankintaan. Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa wc ja suihku. Asukkaiden kotien yksityisyyttä kunnioitetaan. Omien kotien ohella asukkaiden käytössä ovat tilavat yhteiset tilat, joihin kuuluvat muun muassa oleskelutilat, keittiö- ja ruokailutilat, ryhmätoimintahuone, sauna sekä kodinhoitohuone. Kodin pihalle pääsee ulkoilemaan ympäri vuoden.

Omavalvontasuunnitelmamme

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Sairionrannan palvelukodin lähialueilta löytyy vireää toimintaa, joka mahdollistaa asukkaille monipuoliset puitteet vapaa-ajan viettoon ja lukuisia mahdollisuuksia osallistua erilaisten arjen toimintojen opetteluun. Kannustamme omatoimisuuteen ja yhteiseen tekemiseen. Kaikella toiminnalla pyritään tukemaan kuntoutujien toimintakykyä erilaisissa toiminnoissa, kuten esimerkiksi itsestä huolehtimisessa, siivous- ja ruoanlaittotaidoissa, hygieniasta huolehtimisessa sekä erilaisissa asioinneissa.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.01282,"lng":24.462103},"content":"<h4>Attendo Sairionranta</h4><p>Tehtaankatu 2, 13220 </br> 13220 Hämeenlinna </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.01282,24.462103' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tehtaankatu 2, 13220,
13220 Hämeenlinna
Etelä-Suomi

Löydä meille