Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Sammalpolku

Sienitie 8, 90650, Oulu

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
67
Huoneen koko
Tehostettu 22 m2, seniori 30 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMarjut Ratilainen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: Saaristo/Lehto sekä senioriasukkaat 0444940204, Tunturi/Niitty 0444940206

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Sammalpolku on Oulun kynsilehtoon marraskuussa 2018 valmistunut 56-paikkainen hoivakoti. Attendo Sammalpolku sijaitsee Oulussa idyllisessä ympäristössä, kauniilla luonnonläheisellä alueella. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille sekä kyvyempää palveluasumista itsenäisemmin pärjääville asukkaille, joilla on jo hieman avuntarvetta. Senioriasunnon asukkaille räätälöidään tuki ja apu asukkaan tarpeen mukaan. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Lyhyen kävelymatkan päässä on kauppa ja muita päivittäispalveluita Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Asukkaksi meille voit tulla palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma asuntonsa, jossa on esteetön wc/suihkutila. Hoivakodin asukkaiden käytössä on oman huoneen lisäksi yhteiset oleskelutilat ja tunnelmallinen takkahuone, josta pääsee saunatiloihin. Palvelukodin ruokailutilassa nautitaan yhdessä oman keittiön maistuvaa kotiruokaa. Piha-alue on turvallinen ja suunniteltu ikääntyneiden tarpeet huomioiden. Sammalpolun palveluasumisen asunnot ovat pieniä kaksioita, joissa on tupakeittiö, makuuhuone ja kylpyhuone.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Pyrimme tekemään arjesta kaikille asukkaille mielekästä ja omannäköistään. Meillä käy ulkopuolisia esiintyjiä ja vierailijoita ja järjestämme monipuolista ja mukavaa ohjelmaa, kuten jumppaa, musiikkia ja lukutuokioita joihin voi osallistua oman jaksamisensa mukaan. Juhlapyhiä ja merkkipäiviä vietämme perinteisin menoin ja maistelemme juhlaan kuuluvia ruokia.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.0291276,"lng":25.5346781},"content":"<h4>Attendo Sammalpolku</h4><p>Sienitie 8, 90650 </br> 90650 Oulu </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.0291276,25.5346781' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Sienitie 8, 90650,
90650 Oulu
Pohjois-Suomi

Löydä meille