Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Sammalpolku

Sienitie 8, 90650, Oulu

Tervetuloa meille

Hanna Konola, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
67
Huoneen koko
Tehostettu 22 m2, seniori 30 m2
Valmistunut
2018
Puhelinnumerot läheisten yhteydenottoa varten löytyvät Muut yhteystiedot -kohdasta.

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Sammalpolku on Oulun Kynsilehtoon marraskuussa 2018 valmistunut 56-paikkainen hoivakoti. Sammalpolku sijaitsee idyllisessä ympäristössä, kauniilla luonnonläheisellä alueella. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille sekä kevyempää palveluasumista itsenäisemmin pärjääville asukkaille, joilla on jonkin verran avuntarvetta. Senioriasunnon asukkaille räätälöidään tuki ja apu yksilöllisesti. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Lyhyen kävelymatkan päässä on kauppa ja muita päivittäispalveluita. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Asukkaksi meille voit tulla palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma asuntonsa, jossa on esteetön wc/suihkutila. Hoivakodin asukkaiden käytössä on oman huoneen lisäksi yhteiset oleskelutilat ja tunnelmallinen takkahuone, josta pääsee saunatiloihin. Palvelukodin ruokailutilassa nautitaan yhdessä oman keittiön maistuvaa kotiruokaa. Piha-alue on turvallinen ja suunniteltu ikääntyneiden tarpeet huomioiden. Sammalpolun palveluasumisen asunnot ovat pieniä kaksioita, joissa on tupakeittiö, makuuhuone ja kylpyhuone.

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Pyrimme tekemään arjesta kaikille asukkaille mielekästä ja omannäköistään. Meillä käy ulkopuolisia esiintyjiä ja vierailijoita ja järjestämme monipuolista ja mukavaa ohjelmaa, kuten jumppaa, musiikkia ja lukutuokioita joihin voi osallistua oman jaksamisensa mukaan. Juhlapyhiä ja merkkipäiviä vietämme perinteisin menoin ja maistelemme juhlaan kuuluvia ruokia.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.0291276,"lng":25.5346781},"content":"<h4>Attendo Sammalpolku</h4><p>Sienitie 8, 90650 </br> 90650 Oulu </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.0291276,25.5346781' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Sienitie 8, 90650,
90650 Oulu
Pohjois-Suomi

Löydä meille