Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Satumetsä

Lastenlinnantie 7, 36600, Pälkäne

Tervetuloa meille

Marjut Leinonen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
39
Huoneen koko
21 m2
Valmistunut
2017

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Satumetsä valmistui Pälkäneelle syksyllä 2017. Hoivakodissa tarjoamme 39 asukaspaikkaa tehostetun palveluasumisen tarpeisiin. Kodikkaassa ja nykyaikaisessa hoivakodissamme on viihtyisät yhteistilat sekä jokaisella asukkaalla oma tilava huone ja WC/suihkutila. Jokaiselle hoivakodin asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Asukkaaksi pääsee joko kunnan sijoittamana, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkailla on omat tilavat 21m2 kokoiset yksityishuoneet, joista löytyy peruskalusteet ja invamitoitettu WC/kylpyhuone. Hoivakodin suunnittelussa on huomioitu ikäihmisten erityistarpeet ja hoivakodissa on esteettömät ja turvalliset tilaratkaisut. Viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat ovat jokaisen asukkaan vapaassa käytössä.

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs arki tukee toimintakykyä ja hyvinvointia. Sitä ajatellen olemme suunnitelleet aktiviteetteja ja muuta tekemistä ikäihmisten erilaisia toiveita kunnioittaen. Asukkailla on mahdollisuus osallistua kanssamme säännöllisiin ja monipuolisiin toimintatuokioihin kiinnostuksen ja oman jaksamisen mukaan. Satumetsän toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa.

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme.

Attendo Satumetsän fysioterapeuttien yhteystiedot löydät täältä.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.3263503,"lng":24.2811592},"content":"<h4>Attendo Satumetsä</h4><p>Lastenlinnantie 7, 36600 </br> 36600 Pälkäne </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.3263503,24.2811592' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Lastenlinnantie 7, 36600,
36600 Pälkäne
Länsi-Suomi

Löydä meille