Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Satumetsä

Lastenlinnantie 7, 36600, Pälkäne

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
39
Huoneen koko
21 m2
Valmistunut
2017

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaLaura Kakko

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Satumetsä valmistui Pälkäneelle syksyllä 2017. Hoivakodissa tarjoamme 39 asukaspaikkaa tehostetun palveluasumisen tarpeisiin. Modernissa hoivakodissa on viihtyisät yhteistilat sekä jokaisella asukkaalla oma tilava huone ja WC/suihkutila. Jokaiselle hoivakodin asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Asukkaaksi pääsee joko kunnan sijoittamana, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkailla on omat tilavat 21m2 kokoiset yksityishuoneet, joista löytyy peruskalusteet ja invamitoitettu WC/kylpyhuone. Hoivakodin suunnittelussa on huomioitu ikäihmisten erityistarpeet ja hoivakodisa on esteettömät ja turvalliset tilaratkaisut. Viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat ovat jokaisen asukkaan vapaassa käytössä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs arki tukee toimintakykyä ja hyvinvointia. Sitä ajatellen olemme suunnitelleet aktiviteetteja ja muuta tekemistä ikäihmisten erilaisia toiveita kunnioittaen. Asukkailla on mahdollisuus osallistua kanssamme säännöllisiin ja monipuolisiin toimintatuokioihin kiinnostuksen ja oman jaksamisen mukaan. Satumetsän toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.3263503,"lng":24.2811592},"content":"<h4>Attendo Satumetsä</h4><p>Lastenlinnantie 7, 36600 </br> 36600 Pälkäne </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.3263503,24.2811592' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Lastenlinnantie 7, 36600,
36600 Pälkäne
Länsi-Suomi

Löydä meille