Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Sepänrinne

Sepänrinteentie 7, 02480, Kirkkonummi

Tervetuloa meille

Katja Kauppinen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
22m2
Valmistunut
2019
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 720 3113

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Sepänrinne on Kirkkonummelle syksyllä 2019 avattu ikäihmisten hoivakoti. Sepänrinne sopii kodiksi ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Tarjoamme myös kevyempää palveluasumista sekä lyhytaikaista hoivaa. Asukkaista pitää huolen ympäri vuorokauden paikalla oleva ammattitaitoinen henkilökuntamme. Kaikille asukkaillemme nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoiva- ja palvelusuunitelma. Asukkaiden läheiset ja omaiset ovat aina tervetulleita mukaan kodin arkeen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Kannustamme asukkaita mukaan yhteiseen toimintaan. Attendo Sepänrinteessä toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös viriketoiminnalle on paremmat edellytykset. Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.