Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Sirkunhovi

Kiikarikatu 38, 80160, Joensuu

Tervetuloa meille

Minna Nevalainen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
40
Huoneen koko
21,5 m2
Valmistunut
2016
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 3522

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Sirkunhovi on viihtyisä hoivakoti 42:lle ikäihmiselle. Sijaitsemme Joensuussa Utran kaupunginosassa hyvien palveluiden äärellä. Tarjoamme asukkaillemme palveluasumista ja ympärivuorokautista hoivaa. Hoivakodin kodikkaat ja esteettömät tilat mahdollistavat asumisen ja hoivan silloinkin kuin avun tarve on suurta. Perusajatuksemme on tuoda kulttuuria hoivakodin arkeen. Kulttuuri viihdyttää ja tuo elämään mielekkyyttä. Lisäksi se tekee hyvää aisteille ja muistille sekä vahvistaa ihmisen identiteettiä sekä yhteisöllisyyden tunnetta.

Asukkailla on omahoitaja, ja jokaiselle asukkalle tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Toiminnan tavoitteenamme on säilyttää asukkaiden arki mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 21,5m2 huone. Huoneessa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Sirkunhovissa asukkaiden käytössä ovat yhteiset kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat sekä viihtyisä saunaosasto. Kaikki kodin tilat on suunniteltu esteettömiksi ja ikäihmisten erityistarpeet huomioiviksi.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Monipuolinen ja mielekäs arki virkistää ja ylläpitää toimintakykyä. Painotamme toiminnassamme muun muassa musiikkia, laulua, kuvataidetta, kirjallisuutta, teatteria, tanssia sekä muita kulttuurisia ilmaisukeinoja aktivoivina ja hyvinvointia edistävinä sekä osallistavina elementteinä hoivatyössä. Aktiviteettien suunnittelussa kuuntelemme myös asukkaiden toiveita ja huomiomme merkkpäivät ja juhlapyhät.

"Tämä on minun koti, minun on turvallista olla täällä ja minusta huolehditaan."

Mies, 86v Hoivakoti Sirkunhovin asukas

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.6275417,"lng":29.8476242},"content":"<h4>Attendo Sirkunhovi</h4><p>Kiikarikatu 38, 80160 </br> 80160 Joensuu </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.6275417,29.8476242' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kiikarikatu 38, 80160,
80160 Joensuu
Itä-Suomi

Löydä meille