Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Soppeenpuisto

Tornitie 3, 33430, Ylöjärvi

Tervetuloa meille

Tiina Jokinen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2017
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4232

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Tervetuloa täysin uudenlaiseen hoivakotiin, Ylöjärvelle 2017 valmistuneeseen Attendo Soppeenpuistoon. Attendo Soppeenpuiston toiminnan lähtökohtana on tarjota asukkailleen turvallista ja laadukasta hoivaa sekä virikkeellistä elämää ja arkea ulkoilu- ja puutarha -teemalla varustetussa hoivakodissa.
Hoivakodissa on 62 paikkaa eri tasoista tukea ja apua tarvitseville asukkaille. Tarjoamme ikäihmisille palveluasumista, ympärivuorokautista hoivaa ja lyhytaikaista palveluasumista. Meillä asuminen on portaatonta, eli pois ei tarvise muuttaa kunnon huonontuessakaan. Hoivakodin sijainti on erinomainen ja se palvelee sekä Ylöjärven että Tampereen ikäihmisten asumistarpeita

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin jokaisella asukkaalla on oma huone ja asunnot ovat omalla kylpyhuoneella ja peruskalusteilla varustettuja (sähkökäyttöinen hoitosänky, tuoli ja verhot), muutoin asukkaat voivat sisustaa oman asuntonsa itsensä näköiseksi. Hoivakodissamme on myös kodikkaat yhteistilat, viihtyisä saunaosasto, sekä oma aidattu ja turvallinen piha, parveke ja useita terasseja joilla on mukava nautia ulkoilmasta.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Soppeenpuiston aktiviteettien ideana on houkutella asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistää siten heidän terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua. Pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella suihkulähteen äärellä tai varjossa pergolassa, nautiskella ulkotakan lämmöstä. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Kuuntelemme toimminnan suunnittelussa asukkaiden toiveita ja huomioimme merkkipäivät ja juhlapyhät.

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme.

Attendo Soppeenpuiston fysioterapeutin yhteystiedot löydät täältä.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.5398992,"lng":23.5988319},"content":"<h4>Attendo Soppeenpuisto</h4><p>Tornitie 3, 33430 </br> 33430 Ylöjärvi </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.5398992,23.5988319' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tornitie 3, 33430,
33430 Ylöjärvi
Länsi-Suomi

Löydä meille