Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Soppeenpuisto

Tornitie 3, 33430, Ylöjärvi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2017

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMerja Wedman

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444944232

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Tervetuloa täysin uudenlaiseen hoivakotiin, Ylöjärvelle 2017 valmistuneeseen Attendo Soppeenpuistoon. Attendo Soppeenpuiston toiminnan lähtökohtana on tarjota asukkailleen turvallista ja laadukasta hoivaa sekä virikkeellistä elämää ja arkea ulkoilu- ja puutarha -teemalla varustetussa hoivakodissa.
Hoivakodissa on 62 paikkaa eri tasoista tukea ja apua tarvitseville asukkaille. Tarjoamme ikäihmisille palveluasumista, ympärivuorokautista hoivaa ja lyhytaikaista palveluasumista. Meillä asuminen on portaatonta, eli pois ei tarvise muuttaa kunnon huonontuessakaan. Hoivakodin sijainti on erinomainen ja se palvelee sekä Ylöjärven että Tampereen ikäihmisten asumistarpeita

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin jokaisella asukkaalla on oma huone ja asunnot ovat omalla kylpyhuoneella ja peruskalusteilla varustettuja (sähkökäyttöinen hoitosänky, tuoli ja verhot), muutoin asukkaat voivat sisustaa oman asuntonsa itsensä näköiseksi. Hoivakodissamme on myös kodikkaat yhteistilat, viihtyisä saunaosasto, sekä oma aidattu ja turvallinen piha, parveke ja useita terasseja joilla on mukava nautia ulkoilmasta.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Soppeenpuiston aktiviteettien ideana on houkutella asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistää siten heidän terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua. Pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella suihkulähteen äärellä tai varjossa pergolassa, nautiskella ulkotakan lämmöstä. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Kuuntelemme toimminnan suunnittelussa asukkaiden toiveita ja huomioimme merkkipäivät ja juhlapyhät.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.5398992,"lng":23.5988319},"content":"<h4>Attendo Soppeenpuisto</h4><p>Tornitie 3, 33430 </br> 33430 Ylöjärvi </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.5398992,23.5988319' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tornitie 3, 33430,
33430 Ylöjärvi
Länsi-Suomi

Löydä meille