Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Stenius

Steniuksenkatu 10, Rauma

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
61
Huoneen koko
22-26 m2
Valmistunut
2012

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaLumi Pursiheimo-Vanhanen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044-494 4172

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Stenius on Raumalle toukokuussa 2012 avattu hoivakoti. Attendo Steniuksessa on 61 asuntoa ikäihmisille, jotka tarvitsevat tukea ja hoivaa ympärivuorokautisesti. Hoivakoti on hyvä valinta silloin, kun itsenäinen asuminen omassa kodissa ei enää ole mahdollista. Attendo Stenius on kodinomainen ja turvallinen asumisyksikkö, kun itsenäinen asuminen omassa kodissa ei enää ole mahdollista. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Steniuksessa on neljä viihtyisää ryhmäkotia muistisairaille-ja liikuntarajoitteisille ympärivuorokautistahoivaa tarvitseville ikäihmisille. Ensimmäisessä kerroksessa on kodit Järtta ja Vikkerä, toisessa kerroksessa Spindeli ja Kahveli. Hoivakodin asunnot ovat 21,5 tai 26m2 ja jokaisessa on oma invamitoitettu kylpyhuone. Asunnot kalustamme hoivasängyllä, patjalla, verhoilla ja vaatekaapeilla, muutoin asukkaat voivat sisustaa asuntonsa omannäköisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Yhteisessä käytössä on kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, saunaosasto ja hoivakodin oma turvallinen pihapiiri.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs arki tukee toimintakykyä ja hyvinvointia. Sitä ajatellen olemme suunnitelleet aktiviteetteja ja muuta tekemistä ikäihmisten erilaisia toiveita kunnioittaen. Asukkailla on mahdollisuus osallistua kanssamme säännöllisiin ja monipuolisiin toimintatuokioihin kiinnostuksen ja oman jaksamisen mukaa. Viriketoiminta tarjoaa jokaiselle jotakin: musiikkia, muisteluhetkiä, lukemista, leipomista, käsitöitä, elokuvia, ulkoilua jne. Myös ruokaluhetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa ja rytmittävät arkea. Tarjoilemme ikäihmisten ravitsemussuositukset huomioivaa, maukasta kotiruokaa omasta keittiöstämme. Asukkaiden läheiset ovat aina lämpimästi tervetulleita katsomaan ja tutustumaan toimintaamme

"Olen asunut Steniuksella 2 vuotta. Steniuksella hoito on hyvää ja hoitajat välittävät minusta. Ruoka myös on maistuvaa. Minulla ei ole mitään moitittavaa!"

Nainen, 94 Attendo Steniuksen asukas

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.1296187,"lng":21.5302204},"content":"<h4>Attendo Stenius</h4><p>Steniuksenkatu 10 </br> 26100 Rauma </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.1296187,21.5302204' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Steniuksenkatu 10,
26100 Rauma
Länsi-Suomi

Löydä meille