Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Stenius

Steniuksenkatu 10, Rauma

Tervetuloa meille

Lumi Pursiheimo-Vanhanen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
61
Huoneen koko
22-26 m2
Valmistunut
2012
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4172

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Stenius on Raumalle 2012 avattu hoivakoti. Attendo Steniuksessa on 61 asuntoa ikäihmisille, jotka tarvitsevat tukea ja hoivaa ympärivuorokautisesti. Hoivakoti on hyvä valinta silloin, kun itsenäinen asuminen ei enää ole mahdollista. Attendo Stenius on kodinomainen ja turvallinen asumisyksikkö, kun itsenäinen asuminen omassa kodissa ei enää ole mahdollista. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Steniuksessa on neljä viihtyisää ryhmäkotia muistisairaille-ja liikuntarajoitteisille ympärivuorokautistahoivaa tarvitseville ikäihmisille. Ensimmäisessä kerroksessa ovat kodit Järtta ja Vikkerä, toisessa kerroksessa Spindeli ja Kahveli. Hoivakodin asunnot ovat 21,5 tai 26 m2 ja jokaisessa on oma invamitoitettu kylpyhuone. Asunnot kalustamme hoivasängyllä, patjalla, verhoilla ja vaatekaapeilla, muutoin asukkaat voivat sisustaa asuntonsa omannäköisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Yhteisessä käytössä on kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, saunaosasto ja hoivakodin oma turvallinen pihapiiri.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs arki tukee toimintakykyä ja hyvinvointia. Sitä ajatellen olemme suunnitelleet aktiviteetteja ja muuta tekemistä ikäihmisten erilaisia toiveita kunnioittaen. Asukkailla on mahdollisuus osallistua kanssamme säännöllisiin ja monipuolisiin toimintatuokioihin kiinnostuksen ja oman jaksamisen mukaa. Viriketoiminta tarjoaa jokaiselle jotakin: musiikkia, muisteluhetkiä, lukemista, leipomista, käsitöitä, elokuvia, ulkoilua jne. Myös ruokaluhetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa ja rytmittävät arkea. Tarjoilemme ikäihmisten ravitsemussuositukset huomioivaa, maukasta kotiruokaa omasta keittiöstämme. Asukkaiden läheiset ovat aina lämpimästi tervetulleita katsomaan ja tutustumaan toimintaamme

Kuntouttava toiminta

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti, Attendo Stenius ja Attendo Metsohovi:
Tiina Koivula
puh. 041 731 1490
tiina.koivula@attendo.fi

"Olen asunut Steniuksella 2 vuotta. Steniuksella hoito on hyvää ja hoitajat välittävät minusta. Ruoka myös on maistuvaa. Minulla ei ole mitään moitittavaa!"

Nainen, 94 Attendo Steniuksen asukas

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.1296187,"lng":21.5302204},"content":"<h4>Attendo Stenius</h4><p>Steniuksenkatu 10 </br> 26100 Rauma </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.1296187,21.5302204' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Steniuksenkatu 10,
26100 Rauma
Länsi-Suomi

Löydä meille