Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Suvisaari

Keskikatu 31, 95400, Tornio

Tervetuloa meille

Niina Häkkinen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
15
Valmistunut
2013
24/7 hoitaja
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4944833

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Suvisaari on kotoisa Torniossa sijaitseva 15-paikkainen hoivakoti ikäihmisille. Tarjoamme ikäihmisille kodinomaisen ympäristön asua sekä laadukasta hoivaa yksilöllisesti suunniteltuna. Asukkaidemme hyvä arki, sosiaalinen toiminta sekä virkistystoiminta ovat tärkeimpiä toimintotapojamme. Henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, ja laaditaan henkilökohtainen hoito- ja kuntoutussuunnitelma ohjaamaan hoivaa Suvisaaressa. Meille käy Tornion kaupungin palveluseteli.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Suvisaaressa asukkailla on omat huoneet, jotka voi sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroilla. Kodin viihtyisät yhteiset tilat, kuten ruokailu- ja oleskelutilat sekä saunatilat on tarkoitettu asukkaiden yhteistä käyttöä ja ajanviettoa varten. Tiloissa ruokaillaan ja kahvitellaan, rentoudutaan sekä tehdään arjen askareita, niin yhdessä kuin erikseenkin, jokaisen asukkaan yksilölliset voimavarat huomioiden.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs arki tukee toimintakykyä ja hyvinvointia. Sitä ajatellen olemme suunnitelleet aktiviteetteja ja muuta tekemistä ikäihmisten erilaisia toiveita kunnioittaen. Asukkailla on mahdollisuus osallistua kanssamme säännöllisiin ja monipuolisiin toimintatuokioihin kiinnostuksen ja oman jaksamisen mukaa. Viriketoiminta tarjoaa jokaiselle jotakin: musiikkia, muisteluhetkiä, lukemista, leipomista, käsitöitä, elokuvia, ulkoilua jne. Myös ruokaluhetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa ja rytmittävät arkea. Tarjoilemme ikäihmisten ravitsemussuositukset huomioivaa, maukasta kotiruokaa omasta keittiöstämme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.8474904,"lng":24.1397097},"content":"<h4>Attendo Suvisaari</h4><p>Keskikatu 31, 95400 </br> 95400 Tornio </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.8474904,24.1397097' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Keskikatu 31, 95400,
95400 Tornio
Pohjois-Suomi

Löydä meille