Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Syystuuli

Kaartotie 14, Kaavi

Tervetuloa meille

Kirsi Leskinen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Lyhytaikainen asuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2021

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Syystuuli on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Syystuuli sijaitsee rauhallisella omakotialueella Kaavin keskustassa. Tarjoamme laadukasta ympärivuorokautista asumispalvelua sekä intervalliasumista uusissa, ikäihmisten tarpeita varten suunnitellussa hoivakodissa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on asukkaiden tukena ympäri vuorokauden ja okaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. 

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs arki tukee toimintakykyä ja hyvinvointia. Sitä ajatellen olemme suunnitelleet aktiviteetteja ja muuta tekemistä ikäihmisten erilaisia toiveita kunnioittaen. Asukkailla on mahdollisuus osallistua kanssamme säännöllisiin ja monipuolisiin toimintatuokioihin kiinnostuksen ja oman jaksamisen mukaan.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.97241,"lng":28.48717},"content":"<h4>Attendo Syystuuli</h4><p>Kaartotie 14 </br> 73600 Kaavi </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.97241,28.48717' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kaartotie 14,
73600 Kaavi
Itä-Suomi

Löydä meille