Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Tähtiniemi

Lauttaranta 5, 18100, Heinola

Tervetuloa meille

Miia Suominen, Hoivakodin johtaja

Yhteydenotot arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen, Lyhytaikainen asuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2013
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten sekä päivystysnumero 24/7: p. 044 494 4713

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Tähtiniemi on kesällä 2013 valmistunut hoivakoti. Tähtiniemessä eletään monipuolista ja elämäntäyteistä arkea. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden tukena ja apuna ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja sekä laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Tavoitteenamme Tähtiniemessä on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin asunnot ovat 21,5 neliöisiä ja niissä on jokaisessa oma invamitoitettu kylpyhuone. Asunnot kalustamme hoivasängyllä, patjalla, verhoilla ja vaatekaapeilla, muuten asukkaat saavat kalustaa asunnot itse. Yhteisessä käytössä ovat kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, saunaosasto ja hoivakodin oma kaunis ja helppokulkuinen pihapiiri järvimaisemin.

Kuntouttava toiminta

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Tähtiniemessä on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa yksikössä lisäksi esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.1981486,"lng":26.0104925},"content":"<h4>Attendo Tähtiniemi</h4><p>Lauttaranta 5, 18100 </br> 18100 Heinola </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.1981486,26.0104925' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Lauttaranta 5, 18100,
18100 Heinola
Etelä-Suomi

Löydä meille