Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Tähtiniemi

Lauttaranta 5, 18100, Heinola

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2013

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtaja (yhteydenotot arkisin klo 8-16)Piia Holmström

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten sekä päivystysnumero 24/7: p. 044 494 4713

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Tähtiniemi on kesällä 2013 valmistunut hoivakoti. Tähtiniemessä eletään monipuolista ja elämäntäyteistä arkea. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden tukena ja apuna ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja sekä laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Tavoitteenamme Tähtiniemessä on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin asunnot ovat 21,5 neliöisiä ja niissä on jokaisessa oma invamitoitettu kylpyhuone. Asunnot kalustamme hoivasängyllä, patjalla, verhoilla ja vaatekaapeilla, muuten asukkaat saavat kalustaa asunnot itse. Yhteisessä käytössä ovat kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, saunaosasto ja hoivakodin oma kaunis ja helppokulkuinen pihapiiri järvimaisemin.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Tähtiniemessä on asukkaidensa näköistä. Toiminta suunnitellaan asukkaiden mieltymysten ja heille tuttujen harrastusten pohjalta. Kuntoutumista edistävä toiminta kuten ulkoilu ja jumppa ovat ohjaavia tekijöitä toimintaa suunnitellessa. Huomioimme toiminnassamme myös juhlapyhät sekä merkkipäivät.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.1981486,"lng":26.0104925},"content":"<h4>Attendo Tähtiniemi</h4><p>Lauttaranta 5, 18100 </br> 18100 Heinola </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.1981486,26.0104925' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Lauttaranta 5, 18100,
18100 Heinola
Etelä-Suomi

Löydä meille